girl_boy_annesi Eyll06 kuzum doktorda erkek dedi eğer net erkekse seninki de erkek çünkü çok benziyorlar 💙💙
girl_boy_annesi Neslialya bende adım adım anneliğe baktırdım canım erkek dedi doktorda erkek dedi o sayfaya güvene bilirsin
girl_boy_annesi girl_boy_annesi sen anlıyorsun canım erkek bence ama dediğin omurga olayı çok mantıklı geldi kafa yapısı değişe biliyor bacakların havada olması da çok değişken bir şey bana göre ama omurga çok mantıklı ben onu anlayamıyorum 👏🏼👏🏼
girl_boy_annesi Eyll06 maşallah ya yerim onun minik poposunu 💙 yarın gittiğin de görürsün baya büyümüştür
Eyll06 girl_boy_annesi yarın iki yere gıtcem kuzum once özel hastanede eşime de gostercem eşim hıc goremedı cunku devlete gıdıyorum erkek sokmuyorlar sonra ıkılı taramanın sonucu ıcın o gıttıgım devlete gtcem folık asıtı sorcam bırakıyımmı dıye
girl_boy_annesi Eyll06 hiç bulantım kusmam olmadı canım sadece bel ağrım oldu o kadar senin nasıl gidiyor ben 14+3 oldum
Eyll06 girl_boy_annesi kız aynı ben yemın ederım bendede oyle sadece tiksinme vardı bulantım olmadı bel ağrım cok fazla