yagmurrrra Kızlar iştahım o kadar açık ki hiç doymuyorum tokluk hissim yok canım devamlı bişeyler istiyor 58 kiloyla hamile kaldım şimdi 66 olmuşum🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Var mı benim gibi olan kendimi yalnız hissetmiyim🤦🏻♀️
anne96 yagmurrrra ben de suanda 22 deyım 5 kılo aldım sureklı aclık hıssedıyorum ama az ve sık yemeye calısıyorum. mesela suanda cok acıktım ama cevız ve meyve yıyıp aclık hıssımı gıderıcem
Vicibici yagmurrrra gel sarılıp beraber ağlayalım 😂 en başından beri iştahım açık hiç bulantım olmadı 21.haftama kadar frenlemeye çalışsam da olmuyor bende 5kiloya yakın aldım moraller sıfır.
yagmurrrra Vicibici Ayy evet ağlayalım😂 ben arada ağlıyorum eşim diyor saçmalama kilolu durmuyorsun hamile duruyorsun diyor teselli ediyor😂 kilo eşit dağıldı ama yinede strese girdim😂 bide canım hergün bir tatlı istiyor mutlaka tatlı bişey yemem lazım
Vicibici yagmurrrra kız sen bensin resmen kesin ödemdir aldıklarımız diyerek içimizi rahatlatalım 😂 aynen şimdi akşam yemeği yedim ya üstüne tatlı bisey yemek istiyorum tatlısız günüm geçmiyor. Bakalım şeker yüklemesi yapılınca ne çıkcak umarım şekerimiz yoktur 😕
Ayseee60 Bende öyleydim ve hala öyleyim. Tıka basa yedikten yarım saat sonra günler boyu aç kalmış gibi hissediyorum. Şeker de çıkmadı ama düzelmiyor yemeye devam ediyorum 😒 8. Ayıma girdim şimdiden 17 kg aldım. Bayılacak gibi oluyorum yemeyince napım 😅
yagmurrrra Ayseee60 benim yengemde 16 kilo aldı ama doğumdan 3,4 ay sonra hiçbişey kalmadı eski halinden bile zayıfladı çocuğa koşturmaktan darısı bize artık😂