nlycltk Aleynaercn bende oldum geçen sene şubatta profdu doktorum 10 bin tlye oldum bende mayısta hemen hamile kaldım Antalya’da oldum🥰
Aleyycskn nlycltk Benim gittiğim doktora heralde bayramdan önce para lazım olmus ki baya havadan söylemiş 😂
Aleyycskn Sermec27 inanır mısınız sabahtan beri dökmedigim göz yaşı kalmadı esimde tek çalışıyor nasıl çıkartırız 20 bin lira diye kendimizi yiyoruz kac senedir evlat sahibi olmak istiyoruz
Sermec27 Aleyycskn seni çok iyi anlıyorum canım İlk bebeğimi 7 haftalıkti kaybettim ikinci bebeğimi oğlumu doğuma yakın kaybetmiştim 4. Yılında oğlumu kucağıma aldım çok şükür çok zor evlat imtihanı rabbim kucağını doldursun inşallah 🤲♥️
Mucizeninannesiiii Aleynaercn 6 yil once bursa uludag uni. De prof. gurkan uncu yapmisti benim ayni ameliyatimi tup bebek bolumunde yapiliyor. Hic bi ucret odemedim. Ozel hastaneye o kadar para vermek gereksiz bence..
ParildayanYildiz Aleynaercn ciddi anlamda çok fazla ben sadece 500 tlye üniversite hastanesinde oldum bu ameliyatı doktorum özel olarak bakıyor ayrıyeten bir ücret de istemedi
Sevim2211 Aleyycskn önemli değil ben Bursa da yaşıyorum Uludağ üniversitesi tıp fakültesinde oldum iyileşme süreci kısa sürüyor zaten
Ayseakdag Aleyycskn canim usakta yasiyorum hangi doktora gidiyosun bende rahimde perde ameliyati oldum . Mustafa kemal takala mi gittin
Ayseakdag Aleyycskn kuzum ona gitmeni pek tavsiye etmem ben gittim ameliyata aldi bisey yapmadan geri cikardi cok istemis parayi
Sureyya1 Aleynaercn ben 20 gun once oldum ozelde konyada 6bin verdik devlette yapiyor bu ameliyati. 20bin cok fazla