Melissahan Merhaba kızlar yarın doktor randevum var 6 haftalık hamileyim geçen hafta doktor sadece keseyi görmüştü ve bir hafta geçsin gel demişti ama ben yarın gitmek istemiyorum biraz daha buyuse daha ili olmaz mı en az bir hafta daha beklesem mi sizce
Gebeyim15 Melissahan yinede erken gidilmemeli bence zaten rızkı varsa kimse önüne heçemez boşuna radyosona gitmeye değmez ben 10 haftalık olmayana kadar gitmedm hem erken gidince göstermiyor falan insan üzülüyor boşa psikoloji sorunu yaşıyor bence
HTCMHMTKZK Melissahan Bende 5 haftalıkken gittim kese görülmüştü doktorum üç hafta sonra gel hem kalp atışını duymuş oluruz dedi doktorum biraz uzak 80 km var aramızda yollar kötü diye geç çağırdı sizi ne zaman çağırırsa o zaman gidin isterseniz 😊 hayırlı olsun bu arada
goktugunannesii Melissahan biraz daha geciktirebilirsin sakıncası olacağını sanmıyorum bende hemen gitmemiştim kalp atışı bazen duyulmuyor bir daha gidiyorsun her hafta gideceğine haftaya git daha iyi 🌸 ama çokta geciktirme:) bayramdan önce muayeneni ol mutlaka
Melissahan Gebeyim15 Bende aynen öyle düşünüyorum geçen hafta gitmiştim sadece kese bar bebek yok demişti çok üzülmüştüm sonra başka doktora gittim kesr 16 mm bir hafta sonra gel dedi ama gitmek istemiyorum bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum
Melissahan goktugunannesii bende bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum ben birde yurt dışında yaşıyorum sürekli alttan bakıyorlar korkuyorum bir zararı olucak diğe çünkü yarın göremezse haftaya yine çağırır
Eldgrn Melissahan sata göre 8 haftaligim bu gün gittim doktora 5 buçuk haftaligiz kesemiz bebeğimiz oluşmuş haftaya kalp atışını dinlemeye gideceğiz O zaman 6. Buçuk haftalık olacak tam ne kadarlık olduğu da o zaman ortaya çıkacak
Melissahan Eldgrn Benimde son adetime göre 7 hafta 5 günlük hamileyim ama ultrasonda 5 hafta 5 günlük çıktı geç yumurtlamıştım yumurta takibi yapıyodum o yüzden geç döllenmiş
Minikbiranneem Melissahan canım alttan bakmanın hiç bir zararı yok sen bilirsin yine de ben bugun bugün 6+5 im kalp atışını duydum
Eldgrn Melissahan sana da hayırlı olsun canım İnşallah sağ salim sen de görürsün sağlıkla büyür sağlıkla doğar inşallah
Eldgrn Melissahan Benim de 8 + 2 sata göre ama adetlerim çok düzensiz zaten gebeliği 37 38 günde öğrendim düzenli bir şekilde takibini yaptım yumurtlama zamanı mı bilmiyordum çünkü bugün sadece keseyi görmeyi beklerken mercimeği de görmüş olduk benimki de muhtemelen gec döllenme doktoruma 8 haftalık son adete söylediğimde şu an onları kafana yorma adetlerin düzensiz olduğu için çok normal yani kendisi haftaya ayarlama yapacak son adet tarihine bebeğin ne kadarlık olduğuna
selmabttl3 Melissahan bence de bekle kalp atışı duyarsın sen kendin bile görürsün bebeği normalde anneler sabırsız oluyo hemen gitmek istiyor ama bence beklemelisin kanaman falan yoksa bekle daha iyi sonuçlar alırsın
Minikbebegim1999 Ben 5 haftada gittim keseyi gorduk 6 da gittim kalp atışını gorduk 8 de tekrar gidecem haftaya inşallah kalp atişlarini duyariz bu sefer doktorun gel diyorsa ihmal etme bence git 🌸 aklin kalir sonra hayırlı olsun
Melissahan Minikbebegim1999 Evet haklısınız aklımın kalıcağı kesin zaten ama ya yine görmezse diğe korkuyorum 🥹
altnbebek Melissahan gitmen taraftarıyım ama he bekliyim diyorsanda 2 hafta bekle tam kalp atışını duyarsın görürsünde bebeğini