Papatya000 Kızlar 7. Aya girdik saçımı boyatacam yanında hangısını yaptırım. Deneyiminiz varmı hangısını tabsıye ediyorsunuz
MeriHera Papatya000 yani Eyeliner işlemini doğumdan sonra yapmanızı öneririm, ipek kirpik daha az kimyasal girilen bir işlem olduğu için yapılabilir
Rabia-22 hilalhanim ipek kırpık sabahları yuzunu yıkadıgında su değdiğinde duşta vs dökülüyor dıyorlar.bende yaptırcamda sürekli dökülüp 2 tane uzun kırpık kalsın gozumde ıstemıyorum ya.yaptırdınmı sen hıc? Bi önerin varmı
hilalhanim Rabia-22 yaptırdım memnun kaldım tekrar yaptırıcam ben liftingte kullandım uzun süre sıkıntı yaşamadım
Rabia-22 hilalhanim lifting yaptırcak kadar uzun değil kırpıklerım de.dokulme olmadımı? Ne kadar süre dayandı ıpek kırpık?
Rabia-22 hilalhanim hmm anladım canım peki sürekli bi bakımı varmı? Yanı 3 ayda bır kuofore mi gıttın mesela?
hilalhanim Rabia-22 ben ikiz kez yaptırdım kısa süre 3 ay olarak kullandım bu sürede tekrar gitmedim kuaföre küçük bir fırçası var rimel fırçası gibi onunla taradım sabah akşam 🙏