dennis selamlar çatlatma iğnesi yaptıran var mı? Sonuç aldınız mu süreç nasıl ilerledi kızlar cevaplarınızı bekliyorum takviye ilaç kullandınız mı
FatmaAzra_ dennis evet canim bn klomen kullandim ardindan catlama ignesi oldum ve iki ilacida ilk kullanisim da tuttu şu an 17 haftalik hamileyim. Umut etme umudunu da kesme. Bu aralıkta cok zor biliyorum amaa sabrett dua et...
Bilgeklc dennis merhaba ben klomen kullandım çatlatma iğnemde yapıldı ilk denemede hamile kaldım şuan 12 haftalık olduk
FatmaAzra_ Nzlkr herkese vurmuyorlar bakiyorlar surekli catlama durumuna gore igneyi veriyorlar 89 tl ye aliyorsun.
dennis Ben önce horman testleri yaptırdım her şey normal çıktı. Klomen içtim günde iki kez ve bitince gittim doktora iğne yapıldı.Estrofem çocuk aspirini ve b12 folik asit kullanıyorum. Estrofemi bebeğin kalp atımına kadar kullanacaksın eğer adet olursan da bırakacaksın dedi...Şu an 2 hafta var adetime bakalım bu kez tutcak mı
Sonkayalar Bende adetimşn 5. Gunu baslayıp 5 gun boyunca sabah aksam klomen kullandım bıttı gıttık çatlatma ıgnesı oldu gobegımden doktorum ıgneden sonra 24. Ve 36. Saatte ılıskı dedı suan hamıleyım ılk kullanımdı hamıle kaldım 11 haftalık olduk klomende cogul gebelık olabılıyor çift yumurta ikizine hamıleyım canım
Nzlkr Sonkayalar inşallah bende kalırım bu ay bir yıllık evliyim bende kullandım bitti petşembe günü kontrole gitcem inşallah olur bu sefer
Sonkayalar Nzlkr bende 1 yıllık evlıydım canım hatta evlilik yıldonumu gununde hamıle oldugumu ogrendım darısıda sana olsun amın
Htcelif Bende nasip olursa yarın başlıyorum klomene süreç ne kadar nasıl olacak bilmiyorum ama Rabbim yardımcımız olsun İnşALLAH