hilalhanim Merhaba3895 güneş kremi sürün lütfen sabah ve akşam yenileyin bazı kadınlarda gebelik lekesi düşüyor ve gitmiyor is gibi
hhacerozer Merhaba3895 kaçıncı haftadasınız acaba bende güneş kremi kullanıyodum aslında ama bi ara aksatmışım yüzümde hafif bi leke oluştu güneş lekesi gibi artık sürekli dikkat ediyorum dışarı çıkarken ben şuan 30+4deyim
Merhaba3895 hhacerozer 10 haftalıgım yeni yeni oluşmaya başladı ben ve çil çok çıktı genelde kız annelerinde olur derler dogruluk payı var mı acaba :)
btlbsr Merhaba3895 hiç sanmıyorum ☺️ 32 haftalık erkek bebeğe hamileyim boynum ben le kaplandı resmen. Yüzüme güneş kremi sürüyorum boynum zaten hep kapalı sanırım bazı gebeliklerde normalmiş inşallah geçer doğumdan sonra
hhacerozer Merhaba3895 doğru olduğunu düşünmüyorum tamam benim de kızım olcak ama 😂benim iki tane lekem var kuzenimde hamile onunda oğlu olcak onun benden fazla lekesi var yüzü korumamakla alakalı bence çünkü güneşin zararlı ışını çok fazla maalesef
seymanuurr Bende 11+6 dayım bana da iş arkadaşlarım yüzünde çiller olmuş dedi bende devamlı güneş kremi sürerim ama hafif çil başladı 😊