Merve_tna marnus ümraniyede yaptırmıştım 400 tl ye diğer sorduğum bütün hastaneler 600-700 e yapıyodu
Senary emiray tam medarin yaninda oturuyorum acaba fiyat ne kadar belki orda yaptiririm iyi bakiyor mu bilginiz var mi acaba bana doktorum kosuyolu ehcomari kgm onerdi
marnus Senary Medarı aradığınızda fiyat söylüyorlar. Annem için mr lazımdı arayıp fiyatını öğrenip öyle gitmiştik
emiray Senary Ben Medar hastahanesine takipliyim gayet doktorları ilgili ve alakalı 2 ay önce 700 TL yaptırmıştım
Senary emiray hangi doktor yapti canim bi adam var bide kadin orda bi kere korkup adama gitmistim kanamam gelince normalde avicennada takipliyim ama ayrintili icin bi sorayim bari peritonoliji doktorumu yapti ?
emiray Senary Ben Nursel Öztekin hocaya takipliyim gayette memnunum biraz zor sıkıntılı evrelerim geçti gebelikle ilgili sağolsun arayıp sordu ilgilendi . Detaylı için zaten perinotoloji uzmanı bakıyor yanında çocuk doktoruda oluyor onlarda baya ilgiliydi zaten tek tek bakıp size geri bilgilendirmeyi yapıyorlar 🙏
emiray Senary Avicennaya hiç gitmedim ama sanırım orda Nurdan hanım var ondanda gayet memnun kalıyorlarmış fiyat farkı olarak aralarında çok bir fark oynamadığı için
Deletedmom727272 Kubraaap yaa ne zaman yazsam böyle yazan oluyor çok mutlu oluyorum, sağlıcakla gelsin bebeniz🥰🥰 18 Temmuz’da gidicem bende.. önerdiğiniz bişey var mı? Aç tok, çikolata, çiş tutma ya da tutmama, az su içme gibi
Kubraaap Deletedmom727272 yok hic birseye gerek yok. Benim bebegimin kalbini tam gorememisti doktor. Kantinde birseyler ye ic bidaha gel dedi, baya ilgilendi sagolsun her ince ayrintisini görene kadar. Bence ac gitme cunku uzun surebilir 😂
Mrvinl emiray merhaba diğer yorumlarınıza baktım bebeğiniz hayırlı olsun şimdiye biraz büyümüştür bile Allah bağışlasın benim sormak istediğim sizin durumunuzdan ötürü sezeryan yapmışsınız eğer bir sıkıntı olmasaydı Nursel hanım normal doğum yanlısı mı ben daha 19 haftadayım bir kere gittim Nursel hanıma gayet iyiydi ama benim için önemli olan normal doğum taraftarı olup olmadığı bilgi verebilirseniz çok sevinirim evime yakın olduğu için başka yere gitmek istemiyorum