Mavisperi Evremered benim oğlumda da çıktı 4.4 sol bobrek 4.0 sağ bobrek ama erkek bebeklerde çok sık görülen bir durum sorun oluşturmaz korkulacak bir durum değil dedi doktor..ve en büyük avantaj erkek bebek olması demisti
Bademsekeri16 Evremered evet bizdede çıktı. 20. Haftada detaylı ultrasonda. Sonrasında kendi doktorum her ay takip etti ve genişleme azaldı. Anne karnında iyileşme de olabiliyor. Şuan 32. Haftaya girmek üzereyiz. Doğduktan sonra böbrek ultrasonu çekilecek. Teşhis o zaman konulacak
Bademsekeri16 Fnurr00 hemen doğar doğmaz üroloji doktoru muayene edecekmiş. Bu hastalık için sünnetinde çok faydalı olacağını söyledi doktorumuz. O nedenle yeni doğdugunda sünnet yaptırıcaz
Bademsekeri16 Evremered hayır. Böbrek genişlemesi ile down sendromu farklı şeyler. Size böyle bir tanı mı koydular ki? Zaten down tanısı olabilmesi içinde amniyosentez gerekli. Böbrek genişlemesi bebek doğduktan sonra tedavi edilen basit bir tıbbı durummuş. Doktorumuz öyle dedi
Gzdeyldzz Bademsekeri16 doğru söylüyor çünkü bana da devlette ki doktor down sendromu olabilir dedi hatta aldır bile dedi ama özele gittim kendi doktorum bu tek başına yeterli bir durum değil zaten doğumdan sonra geçmezse tedavisi var dedi
Bademsekeri16 Gzdeyldzz her doktora güvenmemek gerekiyor malesef ki. Bir tanıdıgımızın bebeğine de down dediler devlette şuan 2 yaşında ve gayette sağlıklı. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar, evlatlar nasip etsin
Evremered Öyle bir tanı konmadı başka bulgusuda yok herşey olması gerektiği gibi maşallah sadece böbrek genişlemesi var oda su an 6mm