Gamzedmen Merhaba anneler ben 17+5 haftalık hamileyim 3 gün önce bebeğimi hisettim 3 kere içimde balık kayar gibi bi his oldu ertesi gün bi kere dünden beri hissetmiyorum sizdede oldu mu
Mrsdogann Gamzedmen ben de tam 17 haftalığım 🥹 ara ara minik bişeyler hissediyorum ama o mu değil mi emin olamıyorum 😀
Minik_prenses Gamzedmen o haftalarda belli belirsiz olur zaten biraz daha büyüsün daha iyi takip edersin hareketlerini 🥰🥰
Deletedmom7373700 Gamzedmen 15+5 te hissetmiştim ilk kez. 2 sefer olmustu. Sonra 16. Haftaya kadar hiç hissedemedim. O haftada bir kaç kere oldu. 17. Haftada biraz daha arttı. Şu an 18. Haftadayım. Ara ara net hissediliyor. Zamanla netliği ve sıklığı artıyor
Deletedmom7373700 Gamzedmen çok tuhaf 🥲 bide dünden beri sanki eli ya da ayağıyla itekleyip çekiyor gibi tuhaf bişeyler oluyor. Aşırı duygusallasıyorum o an inanılmaz bişey 🥲
Busegul01 İnşAllah bende bekliyorum o anları hemen gelsin diye ama zaman hiç geçmiyor sanki gün saydığımızdan galiba :) henüz 6 haftalık 🥰
Busegul01 Gamzedmen Amiiin İnşAllah görürüz kucağımıza aldığımız günleride hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı 🥰❣️