15 yaşımdan beri yasmine kullanıyorum adetlerim düzensiz diye. 7 senelik evliyim. Bu sene karar verdim. Ama insulin direncimin olması pcos olması kilo vermemi gerektiyordu. (Sözde!) neyse doktorumla görüştüm ve en iyi yumurta doğum kontrol hapını bıraktığın ay olur dedi. 4 nisan son adetimi oldum ilacı bıraktım folik asite başladım ve yumurta takibi yapmaya başldı doktorum. Sol yumurtalığımda bulunan yumurtalar çok küçüktü. Sağda 2 tane 8mm yumurta vardı. Soldan ümitli değilim sağı takip edicez dedi. Beyse bir daha gittim ama maalesef sağdakiler yeteri kadar büyümemişti ve 10mm’de kaldı. Bu ay olayacak gibi sen git reglinin 3. Günü gel dedi. Ben 2 hafta regli olamadım geçikti ve doktora gittm söktürücü versin diye çünkü şişmeye başldım 3 kilo aldım 78kilo oldum. Doktor kontrol ettğinde sol yumurtalımda 2 tane 18mm yumurtam vardı şok olduk. (Demek ki bünyem yumurtaları geç olgunlaştırıyor. Doktorun sizin bünyenizi tanıması çok önemli). Doktorum bu yumurtaları denememiz lazım diyerek o gün çatlatma iğnesi vurdu bu arada tarih 16 mayıs. 17 ve 19 mayısta birlikte olduk. Şu an 9 haftalık hamileyim. Ve 78kiloda hamile kaldım. Bence doktor çok önemli, sizin rahat olmanı çok önemli, kendinizi şartlamamanız önemli. Merak eden olursa dr. Öğr. Üyesi bülent tekin doktorumun adı. İstanbulda olanlar bence kesinlikle denemeli