Gulsahckurt4 Kızlar odam geldi bebislerinizin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp astınız bide hangi deterjan kullandınız 😍
kahvesever__ Gulsahckurt4 ben 32+4 de yıkadım 34+3 de te hepsini ütüledim hastane çantamı da hazırlamıştım
CiCi_BeBe_AnNeSi Gulsahckurt4 30 dan sonra baslicam Allah nasip ederse her şeyine daha bişey almadım bile 26+5
Minik_prenses Gulsahckurt4 30.haftada yıkadım ütüleyip kaldirman 32 yi bulur herhalde Ben Dalin aldım yenidoğan için olan sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını🥰
Zehrabb 31 +1 olmama rağmen 2zıbın dışında bişey almadım😂 erken doğum riskin yoksa 33 .haftada yıkayıp ütüleyip hazırlayabilirsin bence çok erken yıkanıp hazırlanınca tekrar dura dura pislenecekmiş gibi geliyor bana
Gulsahckurt4 Zehrabb 35+1 oldum ama diyorum hala erkenmi 😃 kokusu falan gider tozlanirmi acaba diyorum 🙈
Gulsahckurt4 Minik_prenses evet bende onları adayı düşünüyorum ama bı yandanda deterjan granül mu alsam bilemedim
tazebiranne_hg04 Gulsahckurt4 28. Haftada yaptım iyi ki de o zaman yapmışım şuan 31. Haftadayım bebeğin biberon emziği dezenfekte edeceğim beşiğinin örtüsünü yıkayacağım ama iş yapmak gelmiyor ağırlaştığımdan
Deletedmom_7 Gulsahckurt4 29 haftadayım Bugün başladım battaniyesi kıyafetleri nevresim takımı epey yıkanacak şey varmış iyi ki de bu hafta da başlamışım. Bir de günlere yaydım hepsini bir günde yapmayayım dedim böyle çok daha rahat olacak
Tospikannesiiiii Gulsahckurt4 ben 32 de yıkayıp dogum çantasını da ozaman hazırlamıştım canım e bebegin kendi deterjanını almıştım
Merve201119 Gulsahckurt4 ben ilk hamileligimde cahillik heyecan hepsi birarada 15.ci haftada alışveriş yapıp yikamistim baya bir erken ikinci bebeğimle 37 de yıkadım utuleyemedim doğuma gittim baya geç kaldım şimdi ucuncu bebeğime hamileyim orta yolu buldum artık 30 da yıkayıp ütüleme düşünüyorum Allah nasip ederse