Minik_prenses Minikbebegim1999 ben o haftalardan beyaz leblebi yiyordum rahatlatıyordu ama ilaç da kullandım 🥲🥲
icegul Minikbebegim1999 elma yiyordum ilkinde. Bulanınca bi dilim kesip hemen. Tuzlu krakerler alıyordum bastıracak kadar yiyordum. Greta marka vardı mesela en çok sevdiğim. Zeytin de bastırıyordu
Talihimyokbahtimkara Minikbebegim1999 Ben iki gündür çok kötü uyanıyorum bulantı konusunda bu sabah salatalığı bolca tuzladım yedim biraz ödem tutmuş olabilirim tuzdan ama bulantım geçti 🤣
Minikbebegim1999 Minik_prenses kullanmamak icin direniyorum halbuki bebeğe bi zararida yok ilacin kendime ediyorum
Minik_prenses Minikbebegim1999 evet bende direttim ama baktım olacak gibi değil keşke daha önceden kullansaydim çekmeseydim o kadar 🥲🥲
Minikbebegim1999 Minigim38 cokkk zorrrr çok kafami kaldirip tuvalete gidemiyorm agzimda kraker oyle dolaniyom
Minikbebegim1999 icegul iste arayip kendimize en uygun olani bulmaya çalışıyoruz ama cibik kraker super bişey hemen geçiriyor
Serifee12 Ağzımın içinde değişik bir tat var ve covid bulantı bi yandan hic bisey istemiyorum sanki sürekli açım
Merii45 Kızlar 4 ay bulantı çektim ne yaptıysam geçmedi nane limon kesti şiddetle tavsiye ederim yanlız dozunu kaçırmayın ben 3 çay bardağı kadar içiyordum bi günde
Mrv135 Minikbebegim1999 Ben Churchill içiyordum. 27 haftalık oldum bulantılar bitti ama hala evde soda bitmek üzereyken panik oluyoruz eşimle.