SevcanBal Selam kızlar Sakarya merkezde yenidoğan çekimi yaptıran memnun kalan yer önerisi verebilir mi Pamukova da oturuyorum ve pek bilmiyorum merkezi 😊 oğluşuma güzel çok aşırıya kaçmadan bir çekim yapmak istiyorum 🥰
Melekprenses SevcanBal instagram dan gamze var çok tatlı bayan düşünebilirsin bence. Müge üçdut da yapıyor onu da öneriyorlar hastane çekimi falan yapıyor
SevcanBal Melekprenses teşekkür ederim Instagram isimleri nedir her ikisininde gamze ne diye aratmak lazım 😊 bazen gerçekten insanların dikkatini çekmek zor bilgi almak zor resmen 🤷
Melekprenses SevcanBal gamzeozbeauty diğeri de müge uçdut canım. Ne demek yardım edebildiysem ne mutlu. Bu arada bende pamukovalıyım hayrettin köyünden ananem mekece de. Adapazarına gelin geldim ailem istanbulda oturuyor ama akrabalar hep Pamukova da ordada ailemin evi var.
SevcanBal Melekprenses aaa ne güzel bende İstanbul’dan geldim eşim burda memur İstanbul’dan kaçtık bizde 😊
Melekprenses SevcanBal burada yaşayınca İstanbulda yaşamak zor geliyor insana ben ünv burada okudum sonra evlendşm 18 senedir buradayım
SevcanBal Melekprenses maşallah benim içinde İstanbulda yaşamak zor çok gürültülü yoğun ve çok kalabalık yaşanılacak yer değil diye kaçtık 😂