nevzatbaskomser Kızlar bebek istediğiniz zaman korunmayı bıraktınız diyelim,sonrasında döllenmeyi hissettiniz mi böyle bir şey mümkün mü yoksa psikolojik mi oluyor? Regl şişkinliği gibi hissediyorum çok hafif kramp var bir de.
Ormanmeyveli nevzatbaskomser Bazıları hissedermiş ama çok çok hafif şekilde bazıları hiç hissetmezmiş ben hissetmedim sadece göğüs hassasiyetim vardı
Muzlupuding nevzatbaskomser korunmayı bıraktıgımız ilk gecede hamile kalmıştım hemen tutacağını düşünmemiştim beni tek kuşkuya düşüren kasık ağrımdı o çok erken başladı demekki dölleniyordu sanırsam enfeksiyon mu acaba diyordum sürekli bebekmiş ☺️
minik_koala_ve_annesi nevzatbaskomser benimde belirtilerim regl olacak gibiydim sistim ates basti goguslerim sisip agridi karnim kasigim cok sancim oldu adet olsamda bir kurtulsam dedim cunku benimki hep boyle olurdu reglim internette erken gebelik belirtilerini okudum bunlarin hepsi vardi 4 haftalikken ogrendim
Nazendehanim nevzatbaskomser çatlama ağrısı olabilir diye düşünüyorum,benim de ağrılarım oluyordu belki odur hissedilmez diyorlar
ogretmenHnmm nevzatbaskomser sanmam o kadar erken olacağını yumurtlama bile olmamıştır ya da yumurtlama belirtisidir sanci falan oluyorsa
minik_koala_ve_annesi nevzatbaskomser dolleniyor olabilir canim test yap diycemde erken gebelikte bile hafif belirsiz oluyor 2. Cizgi
nevzatbaskomser ogretmenHnmm Şu an ovülasyon günlerim. Ondan da olabilir evet ama daha önce hiç böyle hissetmemiştim regl ağrım bile olmaz benim
ogretmenHnmm nevzatbaskomser benim de catlama olali 6 gün oluyor suan hafiften adet sancısı gibi oluyor arada da batmalar oluyor inşallah döllenme oluyordur bu sefer
nevzatbaskomser ogretmenHnmm Hayırlısı olsun geç olsun. İlk gebeliğimde geziye katılmıştım bulantım olmuştu hamile olduğumu bilmiyordum,3 hafta sonra öğrenmiştim. Şimdi de öyle mi acaba diye düşünüyorum
Kevserturken54 nevzatbaskomser benimde 18 temmuz birliktelik olduktan sonraki gece kasiklarima tuhaf kramplar girdi hayırlısı diyelimm😇
Minikbiranneem Evlendiğim gece hamile kalmışım 🙈 ben ilk gebeliğim olmasına rağmen hissettim sanki bi de düğünden 1 gün sonra adet oldum 2 hafta sonra bulantilarim başladı 3. Hafta test yaptım çıktı benim daha adet olmama 5 gün vardı test yaptigimda
nevzatbaskomser Kevserturken54 Aynen benim de öyle. Son adet tarihim de 21 haziran. Tuhaf hissediyorum
Kevserturken54 nevzatbaskomser benimde 18 haziran hadi totem yapalım inşallah beraber ogreniriz guzel haberimizi 😊