CiCi_BeBe_AnNeSi Karnınız büyüdümu bı yatarken hafif çıkıyor başka türlü türlü yok ayakta. Zaten kendi karnım da olduğu için bişey anlaşılmıyor siz nasıl ne durumdasınız
kahvesever__ CiCi_BeBe_AnNeSi benim ki de çok çıkmamıştı 😂😂 80 kiloydum bende kilom yüzünden karnım hiç belli olmuyordu doğum yaptım şuan ama
Sbm050421 CiCi_BeBe_AnNeSi şimdi boyda önemli bu noktada 😅 ben 1.77 yim 29+6 yım 81.50 kiloyum şu an karnım var yani baya 😅
Neslihan37_ CiCi_BeBe_AnNeSi ben 83olmusum zaten 71 le hamile kaldım göbeğim dışardan farkedilecek sekilde 27. Haftada çıktı. Şuan 35 hafta ve balon gibi şişti inan eski günlerini ararsin kilo ile hamile kalmak dayaniklilik bakımından iyi ama son aylar çile 🙄
naimegrbz CiCi_BeBe_AnNeSi şuanda 78 kilo oldum ve karnım böyle 35 haftalık olduk 25 den beri böyle büyüktü 😄 https://resimyukle.io/r/rJxFo9cYAs
CiCi_BeBe_AnNeSi Sbm050421 benim. Boyum 1.55 85 kg yim öyle vav bu ne kadar kilolu denecek bı kilom yok ilk kizimda biraz daha zayıftım ama yine göbeğim yokdu sanırım kilodan gobekk gözükmüyor 😏
Sbm050421 CiCi_BeBe_AnNeSi olabilir canım , önemli olan bebeğin içeride sağlıklı olmasın , gözüküp gözükmemeli çok da önemli değil 😇
CiCi_BeBe_AnNeSi Neslihan37_ ben ilk hamielleigmde korse takmamistim o yüzden göbeğim vardı normal de zaten bide boyum kısa her halde o yüzden bebek belli olmuyor
Aysekalkan CiCi_BeBe_AnNeSi herkez bir olmaz eski tanıyan Ayşe bukez bebek iri heral seni hiç böle görmedik kızlarda bune hal diyor yeni tanıyanlar neren 7aylik diyor çok bı gobus olmaz bende ama bukez ben burdayım diyor genisledik heral 4cude
Neslihan37_ CiCi_BeBe_AnNeSi korsenin faydası var mı gerçekten? Benim de ilk hamileliğim göbeğim ne durumda olcak hiç bilmiyorum ama korseye tak diyende var takma diyende. Sarkma konusunda korse engel olur mu acaba?
CiCi_BeBe_AnNeSi Neslihan37_ işte takmadigim için faydası varmı bilmiyorum bende ama takmadım göbeğim bı tuhaf taksaydim toparlar miydi bilmiyorum 😂
CiCi_BeBe_AnNeSi Nsrn1 o zmaan benim iç karnım var e bı zahmet öyle olsun artık 7 aylığım ama öyle o karnın büyümüş denecek kadar bı büyüklük yok 😏