Byz25 Kız bebege hamileyim cinsiyetini sorduklarinda kız diyorum herkesin bi suratı düşüyo 🥺 kız evlat sahibi olmak kötü bişey mi neden böyle yapıyorlar???
Byz25 170194dyg aynen aynen bide öyle demezler mi insanın moralini bozuyolar ama takmayacam iyi ki kızım olacak çok mutluyum🐣🤗
Aytiii Byz25 aynı şeyleri bende yaşadım ama bi süre sonra umurunda bile olmuyor😊 Dünyanın en mutlu annesi hiss ediyorum şimdi kendimi kızım olucak diye🙏🏻😍
girl_boy_annesi Byz25 hiç takılma canım ilk çocuğum kız duyanlar olsun olsun dedi şimdi nasip olursa oğlum olacak yine aynı kişilerin yüzü düştü bu hasetten başka bir şey değil
Momonlyn Byz25 Kız bebek kadar güzel bisey mi var ya çok şanslınız ki Rabbim kız evlat nasip ediyor 🥰
Ummu_gulsevinc Byz25 3 kız evladım var ve 4 cü de kız Allah’ın izniyle suratı düşenler Allah onları kız evlatlarına muhtaç etsin çok güzel bir duygu kız anneye hem arkadaş hem yoldaş oluyor Rabbim kızında erkeginde hayırlısını versin hepimize
Minigim38 Ayy banada dediler başta olsun digeri erkek olur şöyle böyle sanki teselli ediyorlar. Ben hep kızım olsun isterdim güzelce süsleyip hazırlamak renk renk elbiseler tokalar takmak isterdim cok sükür Rabbim gönlümden geçeni verdi🤲🥰
zeynepdurunun_annesi Byz25 cahiliye devrinde mi yaşıyorlar bu ne terbiyesizlik ya? Siz de yüzleri düşünce bi şey demiyo musunuz?
Turkolog12 Byz25 ya ne fark eder evladın kızı erkeği mi var rabbim sağlıkla hayırlısını versin inşallah evlat sonuçta kokusu dünyalara bedel boşver sen onları minnoş bir kızın olacak ne kadar güzel ❤️🥰
Muzlupuding Byz25 bana tam tersi oluyo canım erkek diyorum hmm olsun diye ağız eğiyolar onlara verilecek en güzel cevap ; Kız/Erkek isteyen kendi doğursun. Bunda sonra öyle diyeceğim
CiCi_BeBe_AnNeSi Byz25 erkek farklı geliyor gözlerine ne bilim soyun devam ettirir veya daha çok sevilir vesayre vesayre amaaann kurban olsunlar kızlara 😏😏
Ummu_gulsevinc CiCi_BeBe_AnNeSi kız olmadan da soy da devam etmiyor biz olmasaydık soyları nasıl ilerleyecek degilmi🤣 hem peygamber efendimiz sav oğulları vefat etmiş kızları yaşamış soyunu kızları devam ettirdi efendimizin degilmi
Berenibeklerken Byz25 erkek desen de ayy kız çocuk bi başka derler emin ol 🤣 insanlar her şeye bi kulp bulur onları memnun etmek mümkün değil ki öyle Bi zorunluluğumuz da yok. O tarz insanlardan uzaklaş olsun bitsin yoksa hep sinir ederler insanı.
Senazeynep34 Berenibeklerken evet böyle derler ama doğru derler 😃 tamam cinsiyet önemli değil diyoruz ama, anne kız iletişimi çok başka 🥰 inşallah Allah nasip eder banada 😍 kız çocuk için birinci doğmadan ikinciyi düşünüyoruz 😃😃