Zey1411 Kızlar regle 10 gün kala kanda gebelık bellı olurmu ben bugun hastahanedeydım dayanamayıp verdim ama negatif çıktı.Hemen olumsuzluğa da kapılmak ıstemıyorum
Deletedmom_12 Zey1411 canim benimkide cikammisti ama 4 5 gün kala kanda cikmisti. Biraz bekle cok erken gitmissin bende erken gitmistm.
KeremikoBayky Zey1411 reglim 2 gün gecikmişti testte 2. Çizgim belli belirsiz varla yok arasıydı betam 121 çıktı 10 gün sonra 5000 e yükselmişti
Happy-melek1997 Zey1411 hayır canım çok erken ben adete 6 ve 5 gün kala verdim test yaptım negatif çıktı adete 1 gün kala test silik çıktı adet 1 gün geçince de beta 90 çıktı acele etme sabret pozitif ol 😌😌🤗🤗🤗🍀🍀🌼💛
Zey1411 KeremikoBayky işte benım daha gecıkmedı hastahaneye baska bişey için gitmiştik gıtmısken yapayım dedım
Zey1411 Happy-melek1997 ben düşükte yaptım o yuzden korkuyorum oncesınde ogrenıp hareket etmek istedıgım ıcın ama sabırsız davrandım sanırım
Happy-melek1997 Zey1411 bende kürtaj oldum 21 nisanda 22 mayıs da ilk adetimi gördüm pek ümitli değildim bile tekrar hamile kalacağımdan ama rabbim büyüktür erken yaptım stres oldum negatifi görünce sabretmek lazım rabbim nasip ettiyse herşey olur tasalanma 🤲💛💛💛