KlncA Byncdii siz yazınca gördüm ilk kez siteyi. Girip baktım baya model var fiyatlar da iyi. markalar pek duyulmuş değil ama denenebilir yani 👍🏻👍🏻
Maviii Byncdii bende çok yaptım memnun kaldım ucuz ve kaliteli ürünleri tavsiye ediyorum kızlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 60 tl üzeri kargo ücretsiz 🤭🤭
Byncdii sudamlasi hmm tamam canım teşekkür ederim yorumun için 🤭🤭🌼🌼 gerçekten güzel şeyler var 🌼🌼☺️☺️
Byncdii Meryem34 bir fikrim yok canım ama en baştaki annemizin arkadaşı almış memnun kalmış bende alacağım bakalım sonuç ne olacak alınca birşeyler haberdar ederim ☺️☺️
Patito__ Meryem34 gargo konusunda cok iyi hemen gonderiolr yani alisverisde sıkinti hic yasamadm karttan yaptim alisverisimi yine olsa yine yaparm 😊
Meryem34 Byncdii tamam canım 16 kadar sipariş verilirse gün içinde kargolanır diyor demek ki hemen gelir ilk az parça ile denemek lazım 😊
Byncdii Meryem34 aynen bende sadece 1 tane kıyafet alayım diyorum iyi kaliteli gelirse bütün kıyafetleri oradan alırım 🌼🌼☺️☺️ bakalım şansımıza ne çıkacak ☺️☺️☺️
Byncdii Maviii çok teşekkür ederim cevabın için canım 🤭🤭🌼🌼 aynı görseldeki gibi mi geldi ürünler 🤭🤭🌼🌼
Maviii Byncdii aynı kuzumm bire bir aynı şüphen olmasın 😊 ay bende sitenin tanıtımcısı gibi ahaahhaa 😂😂 ilgilenen arkadaşlar çok anlayışlı üstelik, içiniz ferah olsun her şey bire bir aynı 🌸 instagram siteleri var ordan takip edebilirsin aynı zamanda yorumlara bak herkes memnun
Patito__ Byncdii evet bn alt acma ortusu aldm iki tne gzldo birde nohut battaniye aldm oda guzelde cok kart kislik gibi yani
Byncdii Maviii ay olsun ne güzel işte senin sayende insanlar para kazanacak çünkü ben oradan bir alışveriş yapmaya başlasam tutamam herhalde kendimi onuda alayım ay buda güzelmiş bunuda alayım ya şunada bayıldım onuda alayım derken bir bakmışız stoklar tükenmiş (dermişim) 😂😂😂😂🌼🌼🌼 şaka bir yana gerçekten çok güzel şeyler var çoğu ihtiyacımızı oradan alırım diye düşünüyorum şuan kaliteli olduğunu öğrendiğime görede gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirim 🤭🤭🤭🌼🌼🌼
Meryem34 Patito__ teşekkür ederim tuhaf geldi uygun olması 🙂eşim gelişimde beraber seçip sipariş veririz ozaman 🤗
Maviii Byncdii sağ ol kuzum benim,, yapabilirsin tabi ki o kadar para dökmeye ne gerek var diğer siteler inanılmaz pahalı, diğer sitelere nazaran daha hesaplı ve bir çok ürün tek ürün fiyatına alabiliyorsun 🌸🌸 keyifli alışverişler diliyorum sana 😊
Patito__ Byncdii Meryem34 Ben hicbir sikinti yasamadim zaten tvde de reklamları arada donuor yeni nam salan bir site guzel ve uygun da