Zeynepkaman Kızlar sizce kaçıncı haftada agdaya gidilmeli 36. Haftamdayım sizler ne zaman ağdanızı yaptırdınız ? Her an doğum olabilir diye temiz olmak istiyorum
hilalhanim Zeynepkaman 36da yaptırdım bir kaç gün sonra 37de doğuma gittim sizde şuan yaptırın her haftada varsa tek tüm onları alın
Hazal-karabulut1 37-38 e doğru gidin isterseniz doğum zamanına denk getirmeniz zor ama ne kadar temiz o kadar iyi
nrsen Hazal-karabulut1 doğum çarşamba günü e salı günü zten kuaförler kapalı bide son 3-4 gün evde son kez temizlik vs yapcam ağdayı da son güne brakmayım dedim. Bir de annemler memleketten gelcek . Çıksın aradan dedim
Hazal-karabulut1 nrsen gerçi evet sizin bayram öncesi olması sıkıntı benim Ağustos 26 sinda bende 1-2 gun öncesi düşündüm daha temiz mi olur diye ama bilemedim şimdi
Zeynepkaman hilalhanim göbeğimden göremiyorum maalesef yapabilecek durumda değilim şuanlık normal doğum görünüyor sezeryan olsaydım bende kafamda şu gün şu gün yaptırayım diye hesap ederdim de . Doğumum gelir bu şekilde giderim diye korkuyorum 😅