Cnsl32 Askiletotomsu bana göre olmazsa olmaz bir ürün o kadar işime yaradı ki çocuğu kucağında tutup emzirmekten kolu ağrıyo insanın ama onla çok rahat oluyo kesinlikle tavsiye ederim
Mavininbiri Askiletotomsu Ben gerek olursa alırım demiştim doğumdan sonra ama arkadaşım babynest seti ile beraber kendisi yapmış sağolsun. Kullanacağım sonra da destek yastığı olarak kullanacağım inşALLAH
Mavininbiri Askiletotomsu Oturmaya başladığında destek için lazım olacaktır bayağı ama etrafına birkaç yastık koymaktan daha iyi
2kizanasi Normal Bi yastıkta gayet yeterli oluyor, emzirirken 2 büklüm olmamak için bide nasil neresini tutayım bebenin dememek için. Sonrasında yani emzirmeye alışınca çocuğu pırt diye alıp memeye daldırıyorsun zaten
EmelBG_ Askiletotomsu Sezaryan oldum ilk aradığım şey emzirirken .Kolu kopuyor insanın çocuğu sabit tutuyor ,destekliyor tavsiye ederim .
mhmmddgc Askiletotomsu Hiç almayın emzirmek emin olun daha zor oluyor bebeği kavramak daha meşakkatli. İlk kızımda ablam vermişti 2 kilo bebekte bile bi tutamadan yapamadım yani amann boşver dedim kullanmadım 😂
eminegulbalci Askiletotomsu aldım ve hiç kullanmadım 🤦🏻♀️ Normal yastık bi kaç kere kullandım ama kucağımda tutup emzirmek daha iyi gibi geldi bana öyle devam ettim
psychologist Askiletotomsu ben aldım çok rahat ettim bende 5 ay falan kullandım zaten sonra emmeyi bıraktı. ama olmasa da evden bir yastık koyulabilir bebeğin altına destek amaçlı iyi oluyor