iremby Fbd bende oyleyim uygulamalarda oyle gordum. Eğilirken diz cokerek egilin belinizden egilmeyin yaziyor. Yataktan kalkarken direk kalkmayin falan. Saginiza solunuza donerken hizlica dönmeyin. Bende pek yapamiyorum.
deletedmom321 Fbd belinizi zorlarsınız başka birşey olmaz. Ama zorlarsanız hamilelik eziyet olur onu es geçmeyin
Aybukealtintas Fbd Bunları hamileyken değil normal zamanda uygulama gerekiyor, dizleri bükmeden egilirseniz sonu bel agrısı olur, yataktan kalkarkanda yavas dönüp kalkmak gerekiyor omurga agrıları oluşması diye işte o ters hareket denilen sey var ya onlar bunlar işte😂
Nurce Semaomer al benden de o kadar nereye dönsem karnım ağrıyor ..ne yapacağımı şaşırdım ..bi sağlıkla kucağımıza alsaydık 😅🙏🏻
Fbd Elfidam olabilir canım detaylı Bilgi vermedi kalp atışını dinledi kalkarken anlattı bunları 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Fbd arastiran_anne sola yatıyorum solda uykuya dalıyorum seviyorum sol tarafımda uyumayı ama daldıktan sonra uyandığımda genelde sağımda buluyorum kendimi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Maviss35 Fbd valla canım 35+4üm yatış pozisyonu ne yatamiyorumki 😂😂 rahat edebilcek bi pozisyonu bulamiyorum 😅😅
Nily Fbd kac hafyaliksiniz bilmiyorum ama zaten son haftalarda tek basina hareket etmej imkansiz Ben suan destek aliyorum oturup kalkarken bile 36+3 teyim Aynen ebenin dedigi sekilde yapiyorum:))
Buse_ Fbd ilk zamanlar ben de önemsemiyordum bana da aynısını söylediler ama göbek çıktıkça çoğu hamile gibi ister istemez yavaş ve dikkatli eğilip kalkıyorsunuz mesela ben hep sırt üstü yattım istemsizce ama şimdi karnım geriliyor nefes darlığı yaşıyorum yan yatmak rahatlatıyor
Mela Kızlarica ben 16 haftalık hamileyim 4mm açılma var dedi bi dr diğer dr ben goremedim dedi ama sürekli lekelenme kanama yaşıyorum sirtüstü ayaklarımın altında yastıkla yatunca sorun yok ama gece sola dönmüştüm kan geldi leke korktum hep sırt üstü ayaklarımda yastıkla yatiyorum kilolu değilim zaten yatisim bebegime zarar verirmi
Nurayuzun Fbd demekki karnın okadar büyük değil benim karnım izin vermiyor direk egilmeme yataktan öyle hemen kalkmama. Kaç haftalık hamilesin ben 32 haftaligim