Askiletotomsu Battaniye mi koydunuz içinde döşek örtü bişey olmuyor sonuçta Yoksa reflü yatağını mi gotursem ?
zeynepdurunun_annesi Askiletotomsu o yatağın içinde zaten sünger gibi bir şey oluyor ben onun üzerine sadece pamuklu battaniyesini sereceğim çarşaf gibi onun üzerine yatıracağım inşallah 🌸
Dark Askiletotomsu içinde minik yatak vardı zaten. Bende battaniye götürdum penye ekstra terlemesin diye. Reflü yatagi sığar mı bilemedim Her ihtimale karşı yedek battaniye götürebilirsiniz
EmelBG_ Askiletotomsu Müsli battaniye alabilirsin yada normel nohut battaniye temizlik açısından .Direkte koyabilirsin kendi yatağı oluyor içinde zaten .
Askiletotomsu zeynepdurunun_annesi ah ya benim ablamin bebeği olduğunda cam gibi olan o beşiğin içi bomboştu biliyomusun Özel hastaneydi birde
zeynepdurunun_annesi Askiletotomsu ciddi misin nasıl özel hastane o 🙄 hayatta yatırmam öyle çocuğu ama benim hastanemde gördüm daha önce bebek yataklarını o yüzden neyle karşılaşacağımı biliyorum, öyle olursa da içine mutlaka bi şey ayarlanır plastiğe yatırılır mı çocuk
Askiletotomsu Dark battaniyeyi penye mi Triko mu Müslin mi tercih etsem ? Battaniye almadım henüz hiç Bana da fikir olur onerin varsa
Askiletotomsu zeynepdurunun_annesi değil mi Baksana 🤷 https://www.hizliresim.com/kkkzvis Ablam mecbur kalmışti altına incecik örtü sermeye Hastanede olur sanmış çünkü
zeynepdurunun_annesi Askiletotomsu ay kıyamam yavrum ya 🥺 peki yanınızda battaniyeler yok muydu altına birkaç tane battaniye koysaydınız bari
Rehile Askiletotomsu ben müslin bez koydum nevresim gibi zaten bide ince battaniyede olacak Bizim hastanede icinde döşekte var tabi
Dark Askiletotomsu şöyle diyeyim hepsinden mecbur almak gerekiyor. İleriye dönük Ama yaz ise doğum penye ve Müslin yeter bence
Askiletotomsu zeynepdurunun_annesi ☹️bilemedik annesinin yatağına aldık orada bırakmadık sipayi İnsan acır ☹️☹️☹️