gulnihal__ yarin 29 haftaya giris yapiyoruz Allah izin verirse artik besik bebek arabasi puset hersyeini almak istiyorum ama icimde bir korku varki hic gitmiyor acaba bi sey mi olcak diyee sizlerdede oluyormu bu kizlar
Anonymousmom gulnihal__ oluyor valla elim bazen hiç gitmiyor bazende hala hwrseyim eksik nasıl yetiştircem diyorum 😶😑
zeynepdurunun_annesi gulnihal__ Aklınıza kötü şeyler getirmeyin Allahın izniyle bir şey olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız ama böyle düşünerek psikolojinizi kötü etkilemeyin 🌸
Gulcahan gulnihal__ İçinizi ferah tutun bol bol dua edin Allah’ın izniyle bebişlerimize sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşalim 🤲
gulnihal__ MomSes kiyafetlerini de mi almadinuz ben butun kiyafet nevresim takimlati battaniyelerini aldim ama cok korkuyorum ya
gulnihal__ MomSes aman sag salim dogunlarda kiyafet dedigin nedir kii almaya baslayin ama zamanimiz azaldiiii 😊
gulnihal__ zeynepdurunun_annesi olcagi varsa oluyorr zaten Rabbim sag salim kavusmamizi nasip etsin hepimizin evet kafamzi yoruyoruz bosa insaAllah guzel seyler olurr🤲😊