Duygunr Şuan 39 haftaligiz bugün muayene gunumuzdu kilodan dolayı sezaryena alacak sabah kahvaltı ettiğim için spinal anestezi önerdi kabul etsem mı tecrübeli kimse var mı yardım eder misiniz acil
cileklicookie Duygunr kilosu dusukmu yuksekmi canim neden acil sezaryan karari alindi Bir cok anne spinal oldu memnun kalanda var kalmayanda ben genel anestezi ole sezaryan olmustum mesela memnun kalmistim bunyeylede alakali biraz toparlanma sureci
Dilaraortacc1 Duygunr spinali genelde kimse önermiyor canım belde çok agri kalıyor diye 1 gün daha bekle aç bi şekilde genel anestezi ol derim ben
Dark Duygunr spinal oldum büyük rahatlık, ayilma derdi yok. Başınızı doğum sonrası birkaç gün yukarda tutun, uyurken oturur şekilde uyuyun hiç bişey olmaz, 1 yıl oldu ne bir agrim ne bir sıkıntım oldu
Meryemgundogdu2_ Ben de acil sezeryan olmuştum suyum azalmıştı. Ama bir yudum su içtim diye ertesi gün alınmıştım. Ben de spinal oldum bu arada anestezi doktoru kabul etmemişti o içtiğim suyu bile. Siz kahvaltı yapmışsınız birde iyi düşünün 1 gün beklemek sorun değilse yarın olmayı teklif edin.
Mucizem_00 Dilaraortacc1 genelde de yan etki cok Bi kere kalkamayabilrsnz risk fazla pek fazla kişi cesaret edemiyor tan etkilere genelde