Sevk123 kızlar çatı muayenesi oldum bugün çok kolay iki saniye bile sürmedi kendinizi kasmazsanız hiç acımıyor ☺️
babysare Sevk123 aynen öyle ben hissetmedim bile valla milletin gözünü korkutuyolar. Çatı muanesinden korkanlar nasıl ilişkiye girmiş ve en önemlisi nasıl doğuracak merak ediyorum
Haticecebrail21 canmyavrum 35 te gireceksiniz bana da 1 hafta kaldi nst ye girmeme cati muayenesine de 38.hafta girecem insallah
Sevk123 mnrgnc insanları korkutmaktan başka bir şey değil bence benim canım çok tatlıdır ona rağmen hiç acımadı zaten jel sürüyolar kayıp gidiyo😂
MNursel babysare bence herkesin acı eşiğine bağlı olan birsey bu . İnsanlar yaşadıklarını anltıyor abartıldığını düşünmüyorum sizin çok kolay geçmiş olabilir fakat ben o anı hatırladıkça kötü oluyorum bayılıyordum mesala 15 dk başım döndü muayeneden sonra. Birde kadın dr ile erkek doktorun muayenesi de çok farklı oluyor .
babysare Sevk123 he valla hiç sorma 😃 o kadar abartıldı ki doğumdan çok çatı muanesini merak ediyodum😃
Sevk123 babysare bende 😂 kanamam geldi yırtılmam oldu diyen vardı cok acıdı sızladı falan yazmıslar diyordum bu kadar zorsa dogum nasıldır acaba diye 😂
Sevval4 babysare Bu durum kişinin acı eşiğine göre değişir , ben vajinusmus yaşadığım için çok korkunçtu hatırladığım zaman hala korkuyorum ilişki yaşarken keza aynı şekilde. O yüzden söylediğinize katılamıyorum 🙈😂
babysare Sevval4 ablamda 8 yıllık vajinsmus hastaydı pskolağa giderek atlattı, sonrasında hamile kaldı. Oda korkulacak bişey olmadığını söyledi, kaldı ki vajinsmus yada herhangi bir tramva sonrası oluşan korkular tabii ki bizim sohbetimiz dışında.:)
Sevk123 Sevval4 tabi ki acı eşiğine bağlı bir şey ama benim canım çok tatlı olmasına rağmen cok kolaymış dedim ama bana göre kolay tabi ki ☺️
Grenpeopl Sevk123 bana da dr 37 de yapıcam dedi şuan yazınızı görünce bi tık rahatladım cok korkuyordum cünkü tüm elle mi yapılıyor yoksa bir aletle mi
Sevk123 Grenpeopl eldiven giyiyor hemşire ya da doktor jel sürüyor parmağıyla muayene ediyor o jel kaygan oldugu icin hiç acımıyor