Zlsbyk Doğumu İzmir’de yapacağım şu an edirnede yaşıyorum doğum iznine ayrılınca çok zamanım kalmıyor izmir’de kontrole gitmek için tavsiye edeceğiniz özel veya devlet fark etmez memnun kaldığınız doktor var mıdır aceba çünkü İzmir’de soracak kimsem yok malesef
Eslemiqooo Zlsbyk kesinlikle Buca Tınaztepe hastanesi Aylin hanımı öneriyorum. İşinde çok iyi ve çok yoğun bir dr.
Zlsbyk Bellacaio ailem balçova da yaşıyor çok uzak olsun istemiyorum gebelik sürecinde çok yıprandım hiç doğru düzgün ilgili bir doktora denk gelemedim haftaya senelik izne ayrılıyorum inşallah gittiğimde burdan öneri üzerine bir doktora görünüp takipli hastası olayım istiyorum malum hafta ilerledikçe hasta kabul etmiyor çoğu
Bellacaio Eslemiqooo ya evet iyi bir doktor bencede muayene olmustum daha önce ama hiç normal doğum yapmıyor, yönlendirmiyor. Ben o yüzden tercih etmemiştim
Bellacaio Zlsbyk burak ağca var özel ilk doğumumu onla yaptım, iyi bir doktor alsancakta. Balcova tarafında yakın bilmiyorum hiç 😕
Zlsbyk Normal doğum olsun istiyorum ilk doğumum ama deli cesareti işte 😂 Çok fahiş fiyatlar eşim de ben de memuruz ama yine de özele gitmeye korkuyoruz sırf normal doğumdan kaçtıkları için hemen sezeryana yönlendiriyorlar devlette de ilgi sıfır yine özelsin eline düştük ama bari normal doğuma teşvik eden birisi olsun
Likya90 Zlsbyk Zlsbyk İzmir’de normal ve doğal doğumu destekleyen bazı doktorlar önerecek olursam ; Vedat Uluğ ,Engin sarıca , Ahmet akkoca,volkan dede . Hepsinin de ebe ve doğumu destekleyici ekipleri var . Değerlendirebilirsiniz