benimmdunyamm Soruyorumm valla bimi bilmem de ben trendyolda uygun bulup almıştım duruyor odasında bence bimdeki de uygun alinabilir
_ozlmm Soruyorumm ben de erken aldım uygun görünce şimdi de dolapta bekletiyorum :) alın bence bişey olmaz
canmyavrum Soruyorumm bu zamanda geç kalma var erken yok bence.ne alınırsa alınsın eşyaya verilen para yatırım.bi biyecek alıyorsun marketten poşette anlık bitecek şeyler 200 tlyi geçiyor🤦🏻♀️en azından eşyalar kalıcı🤗
Nskyhn Yok ya biz aldık kenara koyduk sonuçta 6 ay sonra kullanılacak 😂 seneye iki katı olacağını düşünürsek alıp koymak mantıklı
Dilekmm91 Soruyorumm paran varsa al iki dk sonra zam gelebilir her an her saniye zam geldiği için bence al
Sineemiis Soruyorumm hamile bile değildim aldığımız da gri olan mama sandalyesini almıştık 150 ye ekim de simdi 190’ olmuş koyduk kenara duruyor Rabbim Kullanmayı da nasip etsin sağlıkla sıhhatle çok kaliteli ürün ayrıca minderi bile var
Seymak21 Bende katlanan küveti düşünüyorum ama küçük oluyor uzun süre kullanılmıyor falan demişler siz önerir misiniz
Merveofs Seymak21 ben aldım onlardan zaten ilk birkaç ay için küvet önemli bence, bebek kendini topladıktan sonra elde de tutulup yıkanır yani
Merveofs Fiyatlar her gün artıyor alınıp kenara koyulabilir bence uygun da.. Ben onlardan düşünmediğim için alamıyorum 🙄🤦🏻♀️
Aksakal1907 @Soruyorumm görümcemin eşi bimde müdür ve mama sandalyesi indirime girmişti 40tl mi 50tl mi neydi bende tüp Bebekle hamile kaldım daha kalp atışını duymadan mama sandalyesini almıştık 🤣