GULCANDZDG Merhaba güzel anneler, puset örtüsü,babynest,emzirme önlüğü,alt açma vs seti arıyorum. Sizlerin önerebileceğiniz sayfalar var mı acaba görselle birlikte atarsanız çok sevinirim 🌻
11Merve GULCANDZDG merhaba annem dikiyo iletişime geçerseniz istediğiniz kumaşta sizede hazırlayabilir. İnstagram: ayseyrdsvnn
zeynepdurunun_annesi GULCANDZDG tasarımcı anne var instagramda kesinlikle tavsiye ederim. İşini hakkıyla yapıyor gerçekten 🌸 ben çok beğendim ürünlerini hatta instagramdan yaptığım en kaliteli alışverişlerden diyebilirim ❤️
canmyavrum GULCANDZDG ben diktirdim şimdi resmini atabilirsem ataym İçinde puset minderi,puset örtüsü,emzirme önlüğü,altaçma bezi,babynest,yastığı,pikesi,emzirme yastığı
canmyavrum canmyavrum instagramdan diktirdim kendiniz seçebiliyorsunuz istediginiz kumaş,desen,kenarlığını fln 🤗
Hamisbirhemsire GULCANDZDG Puset örtüsü set halinde trendyoldan aldım Baby nest yerine umay bebe taşınır reflü yatağı aldım Alt açma için özel bişi yerine kullan at bakım örtüsü aldim çünkü diğeri batarsa yıka.kurut vs uğraştırir bu bakım örtüsü ikiye bölüp üç dört kere kullanip atıyorsun Emzirme yastığı ben de hala bakıyorum bakalım
GULCANDZDG Teşekkür ederiim yorumlarınız için hepsine tek tek bakacağım hepsi çok güzeller sağlıkla kullansın bebişler inşallah 😻