Ecrindemet ArzuGl bende de oluyor yuruyunce falan cok kasiliyor ozellikle bende erken dogum olur diye korkuyorum bu aralar 😑
Meltem34 xarasmomx merak etmeyin Benimde azaldı hareket etmediğini farkettim mi oturuyorum ve karnımı sağa sola çekiştiriyorum hemen tepki veriyor beyefendi 😂
Fatmadeniz Meltem34 aynen sola yatıyorum tık yok sağa yatınca paşam rahatsız oluyor hemen kıpırdamaya başlıyo
Meltem34 xarasmomx merak etmeyin Benimde azaldı hareket etmediğini farkettim mi oturuyorum ve karnımı sağa sola çekiştiriyorum hemen tepki veriyor beyefendi 😂
Hhilall 33 olduk şükür. Şiddetli kasık vr bacak agrısı var. Su bır kac gunde karnım o kadar buyudü ki egilip kalkamaz oldum. Daha ellerimi yıkarken tekrar tuvaletimin gelmesi cabası :)) Tekmeler azaldı daha cok gerinmelerimiz var. :) hepimiz hayırla tek avazda inşallah
Fatmadeniz Kızlar sizinde bel agrılarınız aynı anda bacagınıza vuruyormu benim öyle yürümek işkence adeta
Cerenora Biz de 30 haftalık olduk. Suyumuz az 2 hafta geriden geliyoruz biraz minik olacağız. İnşallah dayanır bebeğim ben de kasım annesi olurum😢
MelikeSelvi Serii valla o sivilcelerle benim de başım dertte umarım gecer dogumdan sonra ben de cikolatayi cok yiyordum biraz keseyim dedim kestim ama gene de gecmedi simdi tekrar devam ediyorum yemeye 😄