ZeyooZ Fatmadeniz 32 olduk belim ortadan ikiye ayriliyo 🤦♀️ Karnimi zor tasiyorum, kalca kemiklerim agriyo 🤦♀️😔
Aylin01 Fatmadeniz 31+4 olduk kızımın tekmeleri bazen canımı yakıyor 😁 baş aşağı durduğu için sürekli ayaklarıyla kaburgama vuruyor 🙄 kalça ağrısı kemik ağrısı geceleri uyuyamama dışında herşey iyi gidiyor 😇
ArzuGl 31. Haftadan bildiriyorum sanırım karnım patlıycak:) bazen gerçekten çok canımı yakıyor size de oluyor mu öyle?
Fatmadeniz ArzuGl gece uyanıyorumki karnım taş gibi sertleşmiş biraz sevip konuşuyorım sonra düzeliyor artık yürümek dahi işkence oldu
Ecrindemet ArzuGl bende de oluyor yuruyunce falan cok kasiliyor ozellikle bende erken dogum olur diye korkuyorum bu aralar 😑
Fatmadeniz Ummi bazen bende korkuyorum ikinci doğumum aradan 15 yıl geçti ve sezaryendi önceki ikizdiler şimdide sezaryen istıyorum
Fatmadeniz Pelinzade sırt agrısı bende de var belim heleki sabahları çok agrıyo ve kasıklara vuran ve bacak agrısı var
Fatmadeniz Aylin01 ben gece hiç uyumuyorum diyebilirim 3 kere kalkıyorum zorla yataktan ah uh ederek ve sabah 5 buçukta iş için kalkıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza nasıp etsin
Bluemoms 29+5 günlük bugun kont vardı ama ben 9 aylık gibiyim çok büyüdü göbiş cok önde sizde öylemisiniz 7 kilo aldım
Fatmadeniz Bluemoms ben 10 kğ aldım erkek oldugu için ilk günden berı sivri karnım var bende 1 mt önde gidiyo 😂
kymkkymk2106 Bizde 32+5 olduk ama çok zorlanıom kansızlık aşırı var başım kalkmıo yerden uykuszlk kaşıntı mahfetti bitse artk şu haftalar😥bebeklernz kilosu kaç güzel anneler
Fatmadeniz kymkkymk2106 kaşıntı bende ıkı aydır var tahliler temiz çıkıyo en sonunda buldular iş yetındr uyuz geçmiş perişan oldum tüm evi kazıdım adeta yıka kaynat ütüle ve kaşıntım cabası
Serii Kasım başı hamişiyim bende 😂 sivilcelerle başım dertte sanırım hergün yediğim çikolatalara borçluyum iki gündür yemiyorum geçer inşallah 33+1
MelikeSelvi Serii valla o sivilcelerle benim de başım dertte umarım gecer dogumdan sonra ben de cikolatayi cok yiyordum biraz keseyim dedim kestim ama gene de gecmedi simdi tekrar devam ediyorum yemeye 😄