Deletedmom987 Özel hastanede sezaryen doğumda hastane haricinde doktorlar el emeği bıçak parası gibi ek ücretler istiyor mu kızlar? Biz hic sormadık muhasebeye doğum ücretini sorduk sadece, kaynanam tutturmuş doktor da isteyecek el emeği diye
Yesim Deletedmom987 araba mı tamir ediyorlar el emeği istesinler tövbe estağfurullah ilk defa duyuyorum yok öyle bişey muhasebe ne kadar ödenek isterse onu ödüyorsunuz 😂
canserko Deletedmom987 cok eskilerden bıçak parası diye bir şey varmış sanırım kayınvalideniz onu diyor Bu devirde öyle bir şey mümkün değil :)
Deletedmom987 Mavisperi Hiç sorma insanı sinir ediyorlar sanki istiyor diye dogurmaktan vazgecicem istese bile 😀
Deletedmom_110 Deletedmom987 He anne istiyormuş 5000 de ona vercez de kaplten gitsin🤣🤣kurtulursun sende
Deletedmom987 Deletedmom_110 şey diyo doktor da isteyecek diyo hemşireler de isteyecek diyo gece kalan hemşire de isteyecek diyo siz tecrubesizsiniz diyor bize 😀
Deletedmom_110 Deletedmom987 En iyisini yaşlılar biliyor canım tabi biz ne biliyoz🤣🤣senden de tatlı istiyorlarmış 5 kilo baklava al de🤣🤣
Deletedmom987 Yesim Yaa eskiden vardı bıçak parasi, yok bebegi getiren hemşireye para bilmem ne ama şu anda olduğunu düşünmüyorum ben zaten 6 milyar gibi bi para vericez doğum için yani
Yesim Deletedmom987 valla hiç birine vermedim o kadar para vercem bide bahşiş mi dağıtcam 😂 ama tatlı almıştım yeni doğan yoğun bakım da yattı oğlum çıkarken 1 kg tatlı alıp vermistim
Sinemmmasya Deletedmom987 Zaten maaşını alıyor o görevini yapiyo ne el emeği allah aşkına olmaz öyle şey muhasebe ne dediyse o 😄
Cunponannesi88 Deletedmom987 eğer doktorun dışardansa ona ayrı para verilir benim Dr özel muayene yeri var dışardan geleceği için hastaneye ona ayrı verilir