Deleted_12 7 haftalık gebeyim tahlil sonuçlarım iyi çıktı sadece daha öncede troid rahatsızlığım vardı ve ilaç kullanıyorum doktorum dahiliye ile görüşün dedi yükselmesi sorun olur mu değer 11.63
2505 Deleted_12 tsh gebelikte 2-2.5 üstü istenmiyor gecikmeden gidin dozunuz ona göre ayarlansın geçmiş olsun😊
2022bebeki Deleted_12 Evet bebeğin sinir ve beyin sistemi için en önemli hormonlardan biri tsh. Endokrin uzmani ile doz ayarlamasi yapmaniz gerek. Ben de 50 mg kullanıyorum 3.03 çıkmıştı her ay kan vermemi istedi doktorum artip, azalabilirmis gebelikte
TeoMom Deleted_12 Biraz yüksek çıkmış canım 2 nin üstünde olmasını istemiyor doktorlar dahiliye ilacında düzenleme yapar hangi ilacı kullanıyorsun
Annekusumm Benimde normale gore normal.bi deger 2.8 cikti ama gebelikde 2.5 ustu istemiyoruz dahiliyeye gt dedi randevu bulamiuorum bebegim kucuk gdemedim kaldi inşallah bisey olmaz en kisa zmanda gtcem
Bulut16 Bende 35+4 her ay düzenli tsh larıma baktırıp eytrox 62,5 mh kullanıyorum hemen bir doktora başvurun bebegın nörolojık açısından çok zararlı tsh yüksekliği 2,50 altında olması lazım
tbmstf Deleted_12 bence ihmal etmeyin benim de tiroidim var ve doktor ilaç verdi. Biraz düşmüştü değerim ama yeterli görmediği için dozunu arttırdı. Gebelikte 2 nin üstünde olmaması gerekiyor tsh değerinin
Babytwo2 Gebelik için beta baktıurken tiroid rahatszılğım olduğunu da söyledim hemen ona da bakıldı 1 ay içinde değer 0.3 den 5.7 ye fırlamış ilacı 100 den 150 ye çıkardı insallah bir an önce düşer lekelenmem de var bnm