Melegimin_annesi BIR_SIYAH__HIAYESI63 yemek yapmadım dolma sardık bugün kızartma türü yaparım. Aşağıdaki hangi diziyi izler?
Vicibici MinikBrokoli Evet fake hesabım var ama pek fake sayılmaz sağlıklı beslenme üzerine açmıştım şu an bekliyor😂 Aşağıdaki kişi boş zamanlarında ne yapiyor?
Tubimami Vicibici Ayaklarımını uzatıp sürekli yatıyorum 😂 aşağıdaki kişi en sevdiği çikolata hangisi ?
dorukcuum Nurcantas65 sıcak havalarda hamileyken ağda hiç çekilmiyor jilet anında boy gösteriyor birgün de olsa rahat olmak isterdim valla ah kadın olmak 😄🌸
Kocagoz88 Rehile Rehile gününe göre değişir bazen elimi bile kıpırdatmak istemem. Aşağıda ki duygusal birisi mi afedersin ota ota ağlar mı ? 😂😂😂😂🤎
minisinannesi07 Rehile temizlik yapmak hobim gibidir. 🧹 🧼 🧽 Aşağıdaki güzel bayanın ilk hamileliği mi ? 😊
Muge_K minisinannesi07 evet ilk hamileliğim.Diğer arkadaşım cevap verip soru sormayınca muhabbet kesilmiş 🐣 Aşağıdakinin en sevdiği şehir ?
yalcin_sevda Mardin yada Gaziantep hep hayran olduğum iki şehir. Aşağıdaki neyden korkar fobisi nedir??