Aslihan2505 37+5 te doğum yaptım bebeğim 2500 gr küveze koyulmadı diye sevinirken sarılığı 20 ye çıktı ve şuan fototerapide daha ben ona doyamadım ve doktorlar beyinde hasar bırakabilir diyor. Bu konuda tecrübesi olan var mı ?
Gizem2424 Aslihan2505 benım oglumda oyle olmustu 15 kuvezde kaldı ama ben emzıremıstım ondan oldu siz bol bol emzrın ac bırakmayın
Acemianneee08 Aslihan2505 korkmayın kuzum ihtimal her zaman var ama genelde fototerapule toparlıyor . Sütünüz yetmezse veya emmek istemezse mamayla araya girin size verdiklerinde
benimmdunyamm Aslihan2505 uykuya meyilli olur o yüzden istemiyor ayağının altına tiklat uyandır sürekli emzir
Narina123 Aslihan2505 Benim oğlumda öyle olmuştu .Normal Doğum yaptım fakat sütüm gelmedi .Emzirmeye uğraştık olmadı .Bir hafta her gün gidip kan verdik son gidişimde 16 oldu dedi yarın bir daha gelin foto terapiye alırız o gece hiç yatmadım .Saat başı mama ve süt sağıp verdim ertesi gün gittiğimizde doktor şaşırdı değeri çok düştüğü için .
Aslihan2505 Gizem2424 sütüm var sezeryan olmama rağmen çok zor uyanıyor emmek istemiyor kaşıkla dökmeye çalışıyorum
Acemianneee08 Aslihan2505 sarılık uyku yapıyor kuzum malesef ve çenesi güçsüz kalıyor . Sarılıkta kakayla atılıyor ne kadar beslersek o kadar iyi . Uyku aralarjnj 2 saatten fazla tutmayın . Günde 1-2 kere mamayla araya girin hiç yoktan çene güçlenimxeye kadar.
96- Aslihan2505 canım geçmiş olsun bende 37+5te normal 2800 gr doğurdum 5. Gün kontrollerimizde sarılık değeri 16 çıktı fototerapi gördü ve şuan değeri düştü. Fototerapi korkulacak bişey değil için rahat olsun