Nurcanyks Hanımlar hala karnım düşmemiş 39haftaya girdik ama hala düşmemiş acaba bebek donmedi mi ultrasona girmeden dönüp dönmediği bı nasıl anlarım sizin kaçıncı haftanizda döndü korkuyorum dönmezse Sezaryan doğum hiç istemiyorum çünkü 😔😟
Ormanmeyveli Nurcanyks Bizimki de erkenden döndü ne acelesi var anlamadım 😂😂 hıçkırılıklarını hissetmiyor musunuz? Kasıklarda hissediyorum ben birde baskı oluyor
Eslem_1 Nurcanyks ben yarın 40. Haftaya giriyorum hala dönmedi hareketlerini alt tarafta daha çok hissediyorum belli ediyor kendini zaten..yani sezaryen hiç istemiyorum diye bir şey elbette yok şartlar oluşmazsa başka doğum alternatifi yok 😀 benim de normal doğuma hiçbir engelim yok her açıdan müsaittim ama gel gör ki bebek dönmüyor 🤷🏻♀️
hukukcuanne_06 Nurcanyks kafası belli bi yanda sertlik oluşturmuyor mu? Benim kalbime doğru kafası ordan anlıyorum dönüp dönmediğini
Berf123 Hıçkırıgını kasıkta hissediyorum doktora gidiyorum hala makat geliş diyor hareketlerini göbek deliği kenarında veya biraz daha yuksrıda hissediyorum doktora gidiyorum makat geliş diyor bunu anlama yolu yok bence 😂
whitemoon Berf123 benimde aynen öyşe hareketleri göbek deliğimin oralarda hep ve en çokda orası çatladı dönmedi hala