Mervee3831 Ganime_123 canım yerlesme kanaması diye birsey var ama cok yoqun olan bır kanama değil Özellikle ılk trımester da kanama cok önemli ihmal etme
asilannesii Ganime_123 normal değil hemen doktora git sebebine bakılsın. Bebegin kalp atışı devam ediyor mu bakılsın.
Ganime_123 asilannesii gittim doktora Kalp atışları devam ediyor çok şükür keseden bir bozulma yok kesenin etrafında bi kanama yok Ama kanama geliyor
asilannesii Ganime_123 bende de olmuştu rahimde kanama alanı oluşmuştu. 2 gün önce öğrendim ki bebeğin plasentasında ayrılma olmuş ondan kanama yapıyormusum çok şükür ki ayrılma kapanıyormuş. Yat dinlen dinlendikçe kanama geçiyor. Umarım geçer seninkide
Ganime_123 asilannesii Hım anladım cnm doktoruma sordum normal hereey bebekgin kalp atislarida normal dedi
Duyguatess Ben doktoruma gittim herhangi bir sıkıntı yok kanama alanıda yok bebekte gayet sağlıklı dedi fakat kasıklarım ağrıyor adet dönemindeyim kahve lekelenme var normal mi acaba
Ganime_123 Duyguatess doktorun normal dediyse allahin izniyle bi sıkıntı yoktur benimde kıp kırmızı kanama ölüdür doktorum hersey normal bebegin köşesinin etrafında da bisi görünmüyor dedi
asilannesii Ganime_123 şükürler olsun bebeğin kalp atışı varsa ve gelişiyorsa hiç sıkıntı etme. Bol bol dua et. Ben youtubedan nazar duaları acıp evde sesli dinliyorum. Gece yatarken okuyup avuçlarıma üfleyip karnımda gezidiriyorum.