Suleyalcn Kızlar merhaba İstanbuldan Didime gideceğim arabayla 6 saatte. Hamilelikte yolculuk yapıp denize giren hamişler yorumlarınızj bekliyorum 🥰
Umay255 Suleyalcn canim doktoruna sorman lazım ben gidip sordum 15 haftalık oldum bnde yola cikicam ve denize gircem ama doktor önermesi gerekiyo
Tugbalsengi Haftamda istanbuldan antalyaya gittim , denize de girdim kültürel tur da yaptım. Kendini güneşten koruyup , sık sık dinlenip , su içmeyi de ihmal etmezsen geriye sadece keyfini çıkarmak kalıyor , araba yolculuğu hamile olmayana bile yorucu birşey sonuçta , biz 2 saatte bir mola verdik 10/15 dakikalık yürüyüşler yaptım , iyi tatiller dilerim şimdiden
Suleyalcn Tugbalsengi çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ben haamilelikte zaten yatmaktan yana değilde rahat hareket etmekten yanayım 🥰
Mervee3831 Suleyalcn aynen bu hafta temiz bir yerine gidecegim 37. Haftadayım yüzmek doğumada iyi geliyor
Mervee3831 Umay255 riskli ise 6 saatten uzun yola izin vermıyorlar ilk haftalarda ben 37 haftalığım bayram için 5 saatlik yola izin vermedi 38 oluyorum o zamana
Suleyalcn Mervee3831 Umay255 soracağım bende canım 9. Haftada uçak yolculuğu yapmıştım sakıncası yok demişti ☺️