Deletedmon099282 Merhaba kızlar Kocaeli’de olup hamile kalmaya çalışanlar gittiğiniz doktorlar kimler :) iki düşüğüm var çocuğum yok henüz tekrar hamile kalırsam çok iyi ilgili bir doktor istiyorum öneriniz var mı
Deletedmon72737 Deletedmon099282 ben kocaeli golcukteym bende iki düşük yaptim ama bu sondaki tamamiyle gittgm doktorlarin ihmalinden dolayiydi once medar a gittim sareye sonra devlette selcuk topçu varmis herkes iyi diyo ama ikisinin ilgisizligi ve ihmali yuzunden dusuj yaptm ve dusukleriminde altinda yatan sebeplerini cozemiyorlarms
Deletedmon099282 Deletedmon72737 geçmiş olsun çok genetik test verdiniz mi rahim filmi çektirdiniz mi? Neden doktor hatası diyorsunuz bilgi verir misiniz inşallah bir sonraki sağlıkla sizin olur
Deletedmon72737 Deletedmon099282 amin inslh ya doktor hic ilgilenmedi bende bilmiyorum açıkçası bilsem zaten doktor olurum hamgi tahliller yapılıyor neyi nasl yapicam bilmiyorum hic bisy olammis gibi eve geldim tekrar ya sen izmitin neresinde oturuyon
Deletedmon72737 Deletedmon099282 normalde dusuk tehlikesi olana progestan veriliyor ya bana vermediler kanamam var dedim norml dediler ultrasyona vermediler hic bir şekilde bu ihmal deylde nedir ki
Deletedmon099282 Deletedmon72737 canım doktor hatası değildir İnan çünkü çoğu doktor iki düşükten sonra iğne vs başlatıyor benimki de ilkinden sonra başlatmadı. Sen dediğim testleri yaptır en iyisi. Başiskeledeyim ben
Deletedmon099282 Deletedmon72737 Protestan düşüğü önlemiyor aslına bakarsanız. Olan da olmuş hiç keşke demeyin inanın doğacak olsaydı doğardı nasibi yokmuş hiçbir doktora gitmesek Allah ona yiyecek ekmek su yazsaydı o doğardı. Keşke demek biz Müslümanlara göre değil keşke sunu yapsaydım bunu içseydim hiç gerek yok bunlara böyle olması gerekiyordu rabbim böylesini bize hayırlı kıldı diyelim Allah gönlüne göre versin inşallah
Deletedmon72737 Deletedmon099282 tabi haklsn iki dusgum var şuan hayla son düşüğün kanamasi var iylesir iylesmez korunmasiz devam edicem rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
Deletedmon099282 Deletedmon72737 korunmasız devam etmeyin altındaki nedeni araştırın. Nedeni bulup çözmezseniz tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsiniz. Dediğim testleri yaptırın rahim filmi çektirin ben öyle yapıyorum şahsen
Deletedmon72737 Deletedmon099282 rahim filmini nerde cekiyorz nerelere muracat etmeliyiz ya ben alikahyaya gidicem sonra
Deletedmon099282 Deletedmon72737 kadın doğuma randevu alın film için, genetik test için de genetik bölümüne randevu alın