Deletedmon099282 Hanımlar iki kere zorunlu kürtaj oldum, ikinici kürtajın üzerinden 26 gün geçti adet olmadım siz ikinci kez kürtaj olduğunuzda ne zaman adet oldunuz ve ne kadar korundunuz.
Blossom00 Deletedmon099282 2. Kürtajdan 32 gün sonra adet oldum hiç korunmadım 8 ay sonra tekrar kaldım rahim ne zaman kendine gelirse o zaman oluyor zaten canım geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın🙏🏻
Azra41 Deletedmon099282 1 ay sonra normal adet oldum zaten doktorum haftası küçük oldugu için 1 ay korun dedi 7 ay sonra hamile kaldım tekrardan
Deletedmon099282 Blossom00 çok teşekkür ederim Allah razı olsun ikinicide ilkine göre daha mı geç toparlanıyor rahim :( beklemek çok zor
Blossom00 Deletedmon099282 Benim öyle olmuştu ama herkeste aynı olucak diye bişey yok canım geç olsun güç olmasın yeterki sağlıklı ilerlesin hep böyle düşün🥰
Deletedmon099282 Azra41 bu arada ben de İzmit’te yaşıyorum, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bana da dua edin ❤️
Deletedmon099282 Blossom00 inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin hayırlısı olsun bizim de nasibimizde bu varmış :) gönlümüzce olsun her şey:)