Thisisveryimportent Normal doğum yapan kuzenim epidural anestezi almış iki üç gündür kendine gelemiyormuş tuvaletini hissetmediği için altına bez bağlıyormuş 4 cm açıklıkta belinden vermişler anesteziyi ağrısını doğum sırasında kesmiş sadece öncesinde sancısına etkisi de olmamış doğum masasına geçene kadar bagirmaktan hastaneyi inletmiş faydası olmamış boşuna hissizlesmis şu an yürüyormuş ama kaka hissi gelmiyormuş 😔 epidualin böyle olduğunu bilmiyordum sizde yaptıranlar var mı acaba ben yaptırmak istiyordim ama çok korktum şu an
kahvesever__ Thisisveryimportent bende epidural oldum kişiden kişiye değişiyor demeki sadece büyük tuvaletimi yapamadım bir kaç gün dikişlerim oldu için zorlandım birde bel ağrısı kaldı bende başka bir problem yoktu
Deniz_20 Thisisveryimportent epidural oldum ertesi gün lavabo ihtiyacımı da giderdim bel ağrım olmadı sonrasında başka bir ağrım da olmadı rahat geçirdim kişiden kişiye değişiyor zamanla geçer umarım
Lizbonn Thisisveryimportent herkeste aynı etki olmuyor ki bence cok kafana takma ben yaptım epidural normal hic böyle sorunlar yaşamadım
Biroglanannesiii Thisisveryimportent Yaptırmayacağım canım normal doğum da ilerliyoruz doktorumla ama epidural almayı düşünmüyorum tamamen doğal ilerlemesini istiyorum inşallah ta öyle olur 🙏
kahvesever__ Thisisveryimportent doğum zordu kolay diyemem ama doğum yaptıktan 2.3 saat sonra ağrılarım gitmişti sadece dikişlerim agrıyordu
Kitsune Bende de baş ve sırt ağrısı kaldı. Yan etkileri arasında baş ağrısı var zaten. Ben 3 gündür çok yoğun baş ağrısı yaşıyorum. Tavsiye etmiyorum, keşke o sancıya katlansaydım da epidural anestezi yaptırmasaydım
Happy52 Thisisveryimportent bende epitural normal doğum yapmıştım ilk gebeliğimde çok rahattı asıl önemli olan o iğneyi yapan uzmanın iyi olmasıymış herkes o iğneyi yapamıyormuş ben öyle duymuştum. Doğum anımda konuşa konuşa sohbet ederek normal doğum yaptım 3 dikişim oldu dikişleri hissetmedim bile. Doğum sonrası wc vs sıkıntı yaşamadım. Bel ağrımda olmadı çok şükür. Ama bir tanıdığım geçici olarak felç kaldığını duydum bu şekilde Allah başa vermesin inşallah güzel doğumlar ve iyi doktorlarlara denk geliriz