Bademli Dün sabah hamilelik için kan verdim acaba bugün e nabizda görünür mü kızlar? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim🥰
Eldgrn Bademli canım ben genellikle verdiğimde ertesi gün sabaha doğru çıkıyordu e nabızda gözüküyordu
Bademli Eldgrn aynen canım görünmesi gerekti cuma öğleden sonra çıkar dediler yarini bekliyim sağlık ocağı evime uzak baya
Bademli Yildiz028 baktım ama hala yok canım nunaradini bulabilirsem sağlık ocagini Arıcam yada yarın giderim sağlık ocagina
2kizanasi Bazen doktora gitmeden giriş yapmıyorlar sonuçları benim öyle olmuştu, gebeliği de ebe arayıp söylemişti. Sağlık ocağını arayıp sorun onlara erken düşüyor
Canga02 Bademli benimde dün verdiğim tahlil gözükmüyor hala e nabızda bugün sağlık ocağına gittim kapıya yazı asılmıştı grevdelermiş bugun ve yarın sinir oldum. İstanbul da yaşıyorum
Azra41 Bademli bazı sağlık ocaklarının belirli günleri oluyor belkide cuma günü çıkar sonuç 🤷 yakınsa gidip sorabilirsinz 😊
Bademli Azra41 cuma öğleden sonra çıkar demişti hemşire ah yakın olsaydı keşke hemen gitmiştim canım neyse az daha beklicem 😊