Tutiko sen haklarını alabiliyor musun bu ülkede dört dörtlük bir şekilde ? Birtek doktorlar mi mağdur da her dakika ağlayıp sızlıyorlar? Halkın suçu ne ? Sen doktorlar tarafından insan yerine koyulmamaya razı olabilirsin ama herkes razı değil. Bizim de haklarımız var. Suçlu vatandaş değil ayırt etmesini bilsinler.
Greviniz batsın
balkupummm canım biz mi vermiyoruz maaşlarını bizim suçumuz ne bizim elimizde olsa her sey keske seçim geldimi gerekeni yaparız anca
Soncul bunu çözecek olan elbette bizleriz..halk olarak tepki göstereceğiz, bana neden 5 dk da muayene hakkı tanınıyor bütün gelişmiş ülkelerde doktor hastasına en az 20-30 dk ayırıyorken, bizde 5 dk da doktor bizi nasıl dinleyecek, nasıl muayene edecek, nasıl tetkik edecek, nasıl tedavimizi düzenleyecek..sonra da günde 100 hastaya bakan doktor neden suratsız, neden ilgilenmedi, neden konuşmadı? Sizce neden??? Biraz isyan edin ya cimer e sabim e doktoru şikayet etmek için değil de bu sistemi şikayet etmek için yazın.. Ama toplumda bu algı oluşmadığı sürece, insanlar doktorun kapısından girmesiyle çıkması bir olmaya devam edip bunu muayene olmak zannettikleri sürece bu düzen daha da beter olarak böyle devam edecek..
Yarın grev var mı bilgisi olan yazabilir mi
Bende özele gidiyorum 1 kez devlete gittim ilgi hiç yok aksine köpek gbi azar yiyoruz ya kimse özele para vermek istemez şartlar aynı olsa ama özelde ilgi alaka bakım çok iyi hersey tatlı dil yapılıyor.. Ne olursa olsun onlar okumuş ve bu görev için yemin etmiş insanlar günde 100 değil 10000 hastası da olsa bakmak zorunda sonucta devlette bedava bakılmıyor boşuna mı çalışıyoruz boşuna mı sgk ödüyoruz bakılan her hastanın parasını alıyorlar tamam mağduriyetşeri olabilir ama bunu mesleki saatler dışında yapmaları lazım yada görev yapmıcaksa istifa edicekler arıyıp randevu bile alınmıyo ya gerçekten çok üzücü bir durum mağdur olan onca insan var yazık çok yazık
Zeynep_imveAnnesi ne çözüm peki sence ? Amaç kimseyi madur etmek değil hem milletin hemde kendilerinin maduriyetini gidermek, gerçekten burda yazamıyacağım o kadar fazla şey var ki sizin bilmediğiniz ama sizlerinde hakkının yenildiğini umarım daha geç olmadan çoğu yanlıştan dönülür. Yoksa hiçbirimiz kaliteli ne doktor bulabilicez nede buna ses çıkarmak için imkanımız olacak artık.
Deletedmom70006 Ben burdan gerçekten insanlarımı düşünüyorum çünkü bütün ailem orada onların haklarını her şeylerini düşünüyorum ben buradan hem vatandaşın hem de doktorun hakkını savunurken o kadar gözünüz kapanmışki gerçekten mağdur olan vatandaşların isyanları yerine doktorları savunmaya geçmişsiniz halbuki ben iki tarafı da konuşuyorum ha dediğini de yaparım benim de eşimin de mesleği belli dünyanın her yerinde yaparız gelir orada da yaparım ama adaletsiz bir ülke de yaşamayı tercih etmem ben Doktorlar haksız vatandaş haklı demedim doktor da hakkını savunsun ama gerçekten hasta olan insanları mağdur etmesin dedim empati yapılması daha doğru
Soncul ilgi sıfır hastalara doğru düzgün bakmıyorlar birde grev yapıyorlar kız doktoru ayrı hemşiresi ayrı masada oturup yazan ayrı havalı senin işin bu ya bakmak zorundasın maaşını da devletten isticeksin devlet vermiyor diye bizlerin ne sucu var bakmıcan ilgilenmiceksen bu mesleği secip yapmıcaksın o zmn
Bende pazartesi gününe randevu aldım beylik düzüne esenlerden gidicem doktorlar yok mu yani yerinde boşa gitmiyim o kadar yolu
Deletedmom70006 Hanımefendi siz hiç hastalanmamış gibi dalga geçmişiniz fakat bu işler sırayla😏 umarım birgün o hastane koridorlarında canınız yanarken sizinle ilgilenmeyen ayaklarını üst üste atmış bilgisayarda satranç oynayan sahibindende ev bakan bir doktora denk gelmezsiniz. Biz insan olarak size de üzülürüz çünkü ama sizin bu insanlıktan anlayacağınızı da pek sanmam. 👋
Nskyhn sizin dediklerinize de hak veriyorum tabiki evet zaten mağdur olan biziz bununda farkındayım bakış acıma göre iki tarafta da suç göremedigim için suçlu bulamıyorum temel bozuk bu ülkede işte hem bu şartlar altında çalışan hemde bunu yaşamak zorunda olan insanlar hepimiz mağduruz malesef
Konuları tartışırken şahsa yönelik hakaret içeren söylemlerde taraflara askı verilecektir. Lütfen üslubumuza dikkat edelim 🙏