selmabttl3 Hastaneye giden randevusu olan hamişler naptınız nedir hastanelerdeki durum Acile giden doğum için falan zorluk yaşadınız mı
HSena38 selmabttl3 ben şehrimdeki hastanenin bilgi grubuna sordum sadece randevulu olanlara bakılıyor sıra verilmiyor dediler yarın gideceğim 😊🌸
Miiiii selmabttl3 benim bugun vardi randevum aradim hastaneyi hicbi doktor yok grevdeler sadece acil acik dediler
2Bebek1Anne selmabttl3 doğuma değilde 1 temmuzda randevum vardı kesin 1 inde gel dedi 4 temmuza atmışlar rendevumu 🤦🏼♀️ 1 aydır gebertim bi kaç gün daha beklim bari napim
Zarifenur Onu bende merak ediyorum hatta hastaneyi arayıp doktorun olup olmadığını sormayı düşünüyorum yarın benimde kontrolum varda boşuna gitmeyim diye
HSena38 Htc58 biliyorum ben hastanenin bilgi grubuna sordum randevulu hariç bakmıyorlar grev var ama dedi sabah da MHRS den randevunuza gelmeyecekseniz iptal edin mesajı geldi 🤷🏻♀️
Minigim38 Randevuluyum yatın gidecegim ama iptal olmamış sadece gitmeyecekseniz randevunuzu iptal edin diye mesaj geldi
selmabttl3 Yapsınlar bakalım ellerine ne geçicek insanları zora sokmaktan başka devlette bi çözüm bulsa da rahatlasa şu sağlık sektörü benim bulundığuö şehirdeki hastanede çok şikayet olunca başhekim görevden alınmış
Halime90 selmabttl3 aldıkları maaş belli insanlar asgari ücretle geçiniyor üstelik kirada oturanlar var daha ne istiyorlar anlamıyorm . Çalışma saati desen belli