RaYaRY Kızlar 3500 olması gereken yavrum şuan 2800 bir haftada kilo aldirmam lazım lutfen zayıf dogmasini istemiyorum sağlıklı ve hızlı kilo aldiran bebeğe bildiğiniz besinler var mi acaba
Yagmurak5 RaYaRY benim ilki 4 ikinci beybi 2800 doğdu hastaneden 2700 çıktık çok üzüldüm poposu kulağı yok gibi küçüktü ama aptallık etmişim minnak diyemidir nedir doymuyor 10 günlük olduk şu an 3600 😂 toparliyorlar hemen strese girme alamazsa da sağlığı yerinde olsun
Figen Dondurma baya kilo aldırıyo süt kaşar peyniri. Geçen hafta bebeğim 2750 ydi bu sürede sadece dondurma ve süt içtim akşamları yatarken bu hafta 3100 olmuş kilosu
Ozgeozgul Figen hangi dondurmayı yiyorsunuz farketmiyor mu ? Maraş usulü olanlar mı yoksa her dondurma mı ?
didemkaya muzda baya kilo aldırıyo bide dogdugunda 500-600 gr daha kilolu oluyolar bana 3100gr demişti doktor doguma girmeden önce 3650 dogdu sağlıklı olduktan sonra kilo önemli degil öyle şeylere takılma
selmabttl3 didemkaya kız sen ciddi misin anaa bana da 3500 dedi 36 haftada yanlıştır diye kendimi teselli ediyordum daha doğası da yok iyice kilo aldıysa napcam ben
Figen Ozgeozgul bizim senelerdir bildiğimiz açık dondurmacı var ordan alıyoruz. Kapalı dondurma pek tüketmem.
haklisinesracim RaYaRY yok öyle bir şey her bebeğin kilosu kendine özel genetik böyle seyler 2 kg dan yukarı ise kuvoze almıyorlar normal kabul ediliyor yani sıkıntı yok.
RaYaRY haklisinesracim umarım ya Korkuyorum küveze girerde ayrı kalırım diye uygulamada öyle görünce çok panik oldum
RaYaRY selmabttl3 ben 4 kg yakin dogmusum annem çok zorlanmis görümcem de öyle hep kestiler içimi der dikkat edin sizde az da çok ta olmamasi gerekiyor
Ebruuue RaYaRY doktorum bana bebeğinin kilo alması için kaşar peyniri muz ve tahin tüket demişti sende uygula istersen 😊
1prenses2prensyenigebe RaYaRY muz süt fındık ceviz bal ki ben muzlu ballı sütü son ayında bol bol içiyordum ama canım çektiği için severim bebe bisküvisi falan bandiriyodum o derece severim 😊