fethyegumus Kızlar 18 haftalık gebeyim bugun genital bölge agdaya ilk defa gidicem çok korkuyorum bu korkuyu nasıl yenebilirim
elif1g fethyegumus kız hiçbişe yok neyden korkuyosun utandığın için diyosan hiç utanma herkes yaptırıyor acısını da kasma acıyor ama normal yani 5 dakkada tertemiz oluyosun onu düşün 😄
_Mutlu fethyegumus git canım çok büyük rahatlık günde elli tane görüyorlar seninkini hatırlamazlar bile 😀
Lamraaa fethyegumus ben gecelerde gitmiştim ilk defa canım normalde bende uzun süredir gitmek istiyodum ama cok cekiniyodum gittim 4 dk inde geri kuaförden cıkmısım :)) üstelik hiç acımadı spatulayla aldı hiç anlamadım ne ara bittiğini :)
Seyma_nur1 fethyegumus korkulucak bişi yok tatlım anlık az bişi acır tabi ama kuaförlerin eli hafif hemen biter uzan keyfine bak😂
SibelBalciOz Bende cesaret edemedim 25. Haftadayım kendim eldivenle aldım aynayı karşıma koyup.Erken doğuma yol açıyor dediler,hiç yaptırmadığım için kendimi kasarım diye düşündüm
edis22 fethyegumus korkma canim ilk basta zir geliyor insana ama acitmadan yapiyorlar islerini biliyirlar
Misilefe fethyegumus o zaman korkuyorum değil çekiniyorum diye başlık koysaydın ne düşünebiliriz korkuyorum dediğinde evet çokta alakası var onun açısından korkan insan çocuğu nasıl doğurabilir merak ediyorum
[silindi] fethyegumus kendinizi kasmayın işinin ehli biriyse sizi rahatlatarak işini yapar zaten merak etmeyin