Burdaki hanımlar beni az çok gördüler sürekli soruyorlardı ve bende artık hikayemi yazıyorum ☺️ 40 haftaya girdik dün kontrole geldim sancım açılmam hiç biseyim yok tansiyon ölçme yaptılar tam bir saat boyunca ve hiç düşmedi sürekli yüksek çıkıyordu birde gebelik zehirlenmesi olduğunu söylediler ben çok korktum tabi hemen yatış verdiler suni sancı olarak ama dediğim gibi açılmam hiç biseyim yoktu alttan muaneler serumlar derken fitil koydular ki orası biraz hassas canım çok yandı 😭 ama dayandım sırf oğluma kavuşmak için fitilden sonra 1 cm açılmam oldu ki artık ilerlemiyordu ve tansiyon normal doğuma engel oldu direk sezeryan dediler bı an da bende kabul ettim çünkü oğlumu tehlikeye atamazdim spinal oldum ödem çok olduğu için biraz zorlandılar ama ekibim çok güzel tatlış kızlardi hepsi benim yaşımda diyebilirim ve oğlum geldi 5 dk içinde anlamadım bile çok güzel bir duygu Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin şu an oğlum yanımda yatıyor agrilarim var ama ayağa kalktım oturdum dayanilmicak gibi değil benim tek çektiğim suniden sezeryana dönmek sırf açılma olması için defalarca alltan muane gördüm halim perişandı 😱😄ama olsun sonu mükemmel bitti ❤️❤️