Canancndn mrvsrcn Ay bence hamilesin benimde erken gebelik testinde çıktı bundan çok az netti. Adetime 2 gün vardı. Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyo ya istersen acile git bikaç saatte çıkar hem için rahatlar.
ogretmenHnmm mrvsrcn ederim tabi inşallah bende bu ay ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayi 25.g<nde catladi bugün 6mgundeyim inşallah tutar. Ben sana kimyasal gecirdigimdeki erken gebelik testinij resmini atayim bak bakalım bir seninki gibi mi
mrvsrcn MinnieMouse yok canım hemen kan verdim 2,30 çıktı 😕 inşallah bu ay hayırla sağlıkla nasip olur
Ozgee96 ogretmenHnmm ikiside silik işte canım ben erken gebelik testiyle gebe oldugumu ögrendim yalnız 6 ay icinde düşük kürtaj yapmışsanız yanlış cıkıyor evet ama ben yine tegit etmek icin kan verdim cunku iki defa cok net cıktı umutsuz olmayın ve testlerin %80 inin dogruluk payı varmış
papatyadenis mrvsrcn adetime 4 gün kala bu test ile gebe olduğumu öğrendim bence gebelik var comfortun doğruluğu yüzde 99 tebrik ederim 🌸
ogretmenHnmm Ozgee96 kimyalsalla sonuçlandı zaten canım benim de Aralık ayinda olmuştu ondan sonra bir daha da olmadi bu ay ovulasyon testiyle takip ettik yumurtlamayi 23 24.gunlerde yunurtladim 25.gunde catladi bugün 6.gunumdeyim bakalim nasil sonuclanacak
minik_koala_ve_annesi mrvsrcn benim adetime bir kac gun vardi tahmin ediyordum hamilelik adet 1 gun gecti yaptim canim kaset di testdi birinci hafif silik cikti var dedi annemler 2. Yaptim oda oyleydi yeni oldugundanmis insallah guzel haberler alirsin umidini kaybetme
Canancndn minik_koala_ve_annesi canım bende tahmin etmiştim bi his geldi. Seninde mi öyle oldu yoksa🙂
minik_koala_ve_annesi Canancndn belirtiler adet olackmisim gibiydi erken belirtiler de oyleymis internete gore kesin hamileyim dedim sabah yaptim pozitif oldu🥰