mrvsrcn Kızlar bata 4 gün var yapmayacağım dedim ama duramadım yaptım eczaneden comfort erken gebelik almistim, geçen ay trendyoldan almistim onlar bozuk çıkmıştı çizgi göstermişti bu da mi bozuk ya bi bakın gerçekten sağlam test yok mu
Deletedmom73711 mrvsrcn Hevesini kırmak istemem ama bu test yanlış sonuç verebiliyor, ben ve benim gibi kaç kişiyi yok yere heyecanlandırdı umutlandırdı bu yüzden erken testlere güvenim kalmadı. En sağlıklısı kaset test veya kan vermek İnşAllah mucizen seninledir🌸
byzza16 mrvsrcn aynı marka test benimde ilk böyle cikmisti çok yeni olduğu için silikti var bence hayırlı olsun ☺️
papatyadenis mrvsrcn adetime 4 gün kala bu test ile gebe olduğumu öğrendim bence gebelik var comfortun doğruluğu yüzde 99 tebrik ederim 🌸
Havagl-03 mrvsrcn benimde ilk yaptigim testin cizgisinin biri silik gibiydi 1 2 gun bekledim ikinci testi yaptim sabah kalkar kalkmaz çift cizgi cikti suan 24 haftalik hamileyim biraz bekle tekrar yap derim
mrvsrcn saglikciaanne hemen çıktı canim testi yaptım koydum dişimi fırçaladım lensimi taktım böyleydi
saglikciaanne mrvsrcn bence kan tahlili ver zaten önce kana sonra idrara yansıyor gebelik var gibi görünüyor ama kendimde dört yıl çok gebelik testi kullandığım için böyle.minik silik çizgiler gördüm o yüzden ümit vermekte ümitsizliğe düşürmekte istemem siz gidip kan verin en az 15 çıkar anlaşılır tahlilden 🙂
mrvsrcn JJ19 ya ama duydunuz mu testi hiç güvenebilir miyim geçen ay da internetten almıştım bozuk çıkmıştı testler
JJ19 mrvsrcn bozuk cikaa ikinci cizgiyi gostermezki bozuk olunca ya tek cizgi oluyor ya da heryeri kipkirmiziya donusuyor
Ozgee96 mrvsrcn canım eczaneden aynısını al yap ben eczaneden aldım teğit etmek icin arka arkaya yaptm sonra kan verdim sende öyle yap
Eminesahnkya mrvsrcn idrarda böyle silik çıkabiliyor kan testi ver emin olmak için bnde böyle olmustu canm kanda yüksek çıktı
JJ19 Bende cok silik cizgiyle ogrendim markayi da hic bilmiyorum yani eczane ne verdiyse onunla yaptim
mrvsrcn JJ19 ne bilim bende dahil burada çoğu kişi erken gebelik testinde silik çizgi görüp negatifti de yine ayni olacak diye sevinemiyorum
mrvsrcn saglikciaanne ay ne yalan söyleyim hiç umutlanıp heyecanlanmadım ki erken gebelik testinde yine böyle silik çizgi görmüştüm negatifti ama o farklı markaydı acaba hepsi mi böyle diye şey yaptım
mrvsrcn Deletedmom73711 biliyorum canim geçen ay niyetten almistim bu sefer eczaneden farklı marka aldım merak etme hiç heveslenmedim tecrübelendim sadece hepsi mi bozuk neden bunların satılmasına izin veriyorlar ona kızıyorum 😂
Deletedmom73711 mrvsrcn Ovulasyon takibi yaptıysan kaset test yap canım ya da reglini bekle o gün yap
nurtanesiiii mrvsrcn bende bu testle ogrendim canim sonra normal kaset test yaptim onda da silik cizgi çıkmıştı sonrasi pozitif 🙏
Papiiii mrvsrcn canım bu testler yanlış gostere biliyor bundan daha koyuu cizgiyle 2 kez beni bosa heyecanlandirdi hamileyim diye gitdim boş çıkdıı umudunu kirmak istemem ama en saglami kaset ve adet gecikmesini beklemek
mrvsrcn Papiiii aynen canim bende yaşadım ama merak ettiğim şu ya her marka mi hatalı yanı nasıl izin veriliyor bunların satışına madem bu şekilde yanlış sonuç gösteriyorsa