Minnosum19 Eslemim34 ben gidiyorum canım gönül hanıma gayet memnunum normal doğum 4 sezeryan 5 bin umarım zam gelmez
Mervesvk Eslemim34 ben gisiyorum Nereida hanim cok ilgili ve cok cana yakin cok memnunum. Muayene 240 tl doguma zam gelmis olabilir onu bilemiyorum.
Busrayalcingunes Eslemim34 muayene ücreti ile ilgili bir bilgim yok malesef özel sağlık sigortamdan kaynaklı ben ödeme yapmadım hiç , doğum içinde 9 binden başladığını biliyorum
ZeyneOyku Eslemim34 muayene ücreti 200 lira sezeryan 4000 veya 4500 olmasi lazımdı en son fiyat aldığımda. Normal doğum daha uygundur
Kader6056 Eslemim34 yeni hayat tıp merkezi Ertuğrul bey ve Meral hanım çok ilgililer doğum fiyati da gayet iyi 2450 normal 3500 sezeryan muayene 135 tl
Eslemim34 Kader6056 Salı günü Ertuğrul beye muaneye gidicem doktor iyi mi? 40 haftaya kadar mı bekletiyo 41 e kadar mı bilginiz var mı? Bayram tatiline giriyor mu? Çok sordum ama merak ediyorum gittiğim de suni sancı isticem çünkü ne der bilmiyorum 🤷♀️
Kader6056 Eslemim34 valla cnm onu bilmiyorum da benim bildiğim 40 haftaya kadar Ertuğrul bey genelde akşamları orda olur bayram tatiline de gideceğini sanmıyorum baya yoğun oluyo o doktor mesleginin hakkını veriyo
Kader6056 Eslemim34 neden suni sanci istiyorsun ki benim kız 41 haftalik doğdu git muayene ol Bi sıkıntı çıkmazsa biraz daha bekle bence
1prenses2prensyenigebe Eslemim34 ben Esencan Hastanesi takipliyim 3. Gebelik ve doğumu orda yaptım şuan 4.ye gebeyim yine aynı doktora gidiyorum çok memnunum